«Συμφώνησε με την ΑΕΚ ο Βαουλέτ»

10:46 - 06/07/2021

Ισπανικά σενάρια αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ. Ένα ισπανικό tweet του δημοσιογράφου, Τσέμα Ντε Λούκας του Eurohoops, παρουσιάζει τον Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ, ως παίκτη της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι η Βασίλισσα έχει έρθει σε συμφωνία με τον 25χρονο Αργεντινό φόργουορντ (1,98μ.) που είχε επιλεγεί στο […] The post «Συμφώνησε με την ΑΕΚ ο Βαουλέτ» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οριστικά στην ΑΕΚ ο Βαουλέτ!

Οριστικά στην ΑΕΚ ο Βαουλέτ! 06/07/2021 Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ήδη ο Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ! Η συμφωνία με τον 25χρονο πρώην άσο της ισπανικής Μανρέσα είναι οριστική και θα ανακοινωθεί κι επίσημα μόλις λυθούν όλα τα ζητήματα με τα ban, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα. Ο Αργεντίνος είναι ένας παίκτης που ήθελε πολύ ο Στέφανος Δέδας και έτσι η Ένωση προχώρησε την υπόθεση. Παίζει ως τριάρι, αλλά στην άμυνα μπορεί να μαρκάρει τα αντίπαλα δυάρια και τεσσάρια. Είναι ένας παίκτης που θυσιάζεται για την ομάδα και ο Δέδας των θεωρεί πολύτιμη προσθήκη. Η ΑΕΚ έκλεισε γρήγορα την υπόθεση, καθώς η πιθανή συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Α

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Ο Ιωνικός συμφώνησε με τον Αλμπέρτο Μπουένο!

Ο Ιωνικός συμφώνησε με τον Αλμπέρτο Μπουένο! 06/07/2021 Ακόμη μία μεταγραφή έκλεισε ο Ιωνικός! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλμπέρτο Μπουένο έδωσε το «παρών» σήμερα στα γραφεία της ομάδας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ο παίκτης θα γίνει κάτοικος Νίκαιας. Ο Μπουένο αγωνίστηκε πέρυσι στον Βόλο και έμεινε ελεύθερος. Είναι επιθετικός, αλλά μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»