Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Τριαντάφυλλο που έδειξε τον γιο του στο Survivor – Η αντιπαράθεση με τη Φαίη Σκορδά
11:44 - 06/07/2021
Τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου μετά τον τελικό του Survivor σχολίασε στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας. Ο
To άρθρο Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Τριαντάφυλλο που έδειξε τον γιο του στο Survivor – Η αντιπαράθεση με τη Φαίη Σκορδά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Τριαντάφυλλο: «Εγώ δεν θα εξέθετα τα παιδιά μου»
«Προκλητικός ακόμη και στις δηλώσεις του που ειρωνεύτηκε τη μητέρα της Μαριαλένας. Νομίζει ότι είναι τόσο έξυπνος και εξυπνάκιας ο Τριαντάφυλλος που αισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα. Αισθάνεται το μεγαλείο του… Καλά εγώ ήμουν ξενερωμένος μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εγώ έχω κι άλλη άποψη αλλά δεν ξέρω αν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Τριαντάφυλλο: Εγώ δεν θα εξέθετα τα μικρά παιδιά μου – Η απάντηση της Φαίης Σκορδά
Τρίτη, 06 Ιούλ 2021 Ιδιαίτερα ενοχλημένος ήταν ο Γιώργος Λιάγκας με τον Τριαντάφυλλο και τις δηλώσεις του στον τελικό του Survivor. Ο παρουσιαστής του ANT1...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Τριαντάφυλλο: Εγώ δεν θα εξέθετα τα μικρά παιδιά μου – Η απάντηση της Φαίης Σκορδά
Διαβάστε το στο spoilers