Σάκης Τανιμανίδης: Η απάντηση στον Ατζούν και το μήνυμα στον Γιώργο Λιανό

16:06 - 06/07/2021

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του τελικού, ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν τον ξέχασε και έστειλε τις ευχές του τόσο σε εκείνον όσο και στη Χριστίνα Μπόμπα. «Θέλω να στείλω την μεγάλη μου αγάπη στον φίλο μου, τον Σάκη και στην όμορφη γυναίκα του, οι οποίοι έφεραν στον κόσμο τα δύο παιδάκια τους. Τους αγαπώ πάρα πολύ» ανέφερε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκης Τανιμανίδης: Η απάντηση στις δημόσιες ευχές του Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το τελευταίο επεισόδιο του Survivor και να μάθει και εκείνος μαζί με τους τηλεθεατές ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού reality. Ο Τούρκος παραγωγός, όταν ο Γιώργος Λιανός του έδωσε το λόγο έστειλε τις ευχές του στον προηγούμενο παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη και την σύζυγο του Χριστίνα Μπόμπα οι οποίοι έγιναν γονείς. «Θέλω να στείλω την μεγάλη μου αγάπη στον φίλο μου, τον Σάκη και στην πανέμορφη γυναίκα του, οι οποίοι έφεραν στον κόσμο τα δυο παιδάκια τους. Τους αγαπώ πάρα πολύ» ανέφερε ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας