Παπαγγελόπουλος για Novartis: Γελοιοποιούνται οι κατήγοροί μου- Δεν υπάρχει Ρασπούτιν αλλά Μεσσαλίνα

10:44 - 13/12/2019

Για γελοιότητες και την εποχή της «Μεσσαλίνας» έκανε λόγο, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σε βάρος του οποίου εκτελείται Προανακριτική. «Ο “Ρασπούτιν” είναι στη διεστραμμένη φαντασία κάποιων πανικόβλητων. “Ρασπούτιν” δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Εμένα με λένε Δημήτρη Παπαγγελόπουλο», τόνισε το πρωί της Παρασκευής (13/12) μιλώντας στον […] The post Παπαγγελόπουλος για Novartis: Γελοιοποιούνται οι κατήγοροί μου- Δεν υπάρχει Ρασπούτιν αλλά Μεσσαλίνα appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπαγγελόπουλος για Novartis: Γελοιοποιούνται οι κατήγοροί μου

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, έκανε λόγο για γελοιότητες και την εποχή της «Μεσσαλίνας», σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Παπαγγελόπουλος: Δεν υπάρχει «Ρασπούτιν» αλλά «Μεσσαλίνα»

Παπαγγελόπουλος: «Γελοιοποιούνται οι κατήγοροί μου. Δεν τους βγαίνει η σκευωρία σε βάρος μου. Θα εφαρμόσω το μαρτύριο της σταγόνας»Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε βάρος του οποίου εκτελείται προανακριτική, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, αναφέρθηκε σε εποχή «Μεσσαλίνας», χωρίς ωστόσο να κατονομάζει το πρόσωπο που εννοεί και τόνισε ότι οι κατήγοροί του γελοιοποιούνται και είναι στο χέρι τους να αυτοεξευτελιστούν. «Ο ‘’Ρασπούτιν’’ είναι στη διεστραμμένη φαντασία κάποιων πανικόβλητων που προσπαθούν να ρίξουν αλλού το φως της δημοσιότητας. ‘’Ρασπούτιν’’ δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Εμένα με λένε Δημήτρη Παπαγγελόπουλο», ξεκαθάρισε αρχι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι