Νικολέτα Τσομπανίδου: Αποκαλύπτει τι έκανε το πανάκριβο μονόπετρο που της χάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος

08:44 - 07/07/2021

Επτά μήνες μετά το τέλος του The Bachelor, η Νικολέτα Τσομπανίδου παραχώρησε νέα συνέντευξη στο Happy To άρθρο Νικολέτα Τσομπανίδου: Αποκαλύπτει τι έκανε το πανάκριβο μονόπετρο που της χάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικολέτα Τσομπανίδου: Γιατί φοράει ακόμη το μονόπετρο που της έδωσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος;

H Νικολέτα Τσομπανίδου επτά μήνες μετά το φινάλε του Bachlor και μετά το χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, εξακολουθεί να φοράει το μονόπετρο που εκείνος της χάρισε

Διαβάστε το στο

Νικολέτα Τσομπανίδου: Δεν σημαίνει κάτι ότι φοράω το μονόπετρο του Παναγιώτη

Μπορεί το The Bachelor, να έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό, η Νικολέτα Τσομπανίδου όμως, φορά ακόμα το δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος. «Τέτοια εποχή ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Μου πήρε αρκετό χρόνο να προσαρμοστώ όταν βγήκα έξω. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, σίγουρα θα συνιστούσε σε κάποια κοπέλα να το ζήσει. Δεν περίμενα ότι θα είμαι η νικήτρια του The Bachelor. Από τη μέση και μετά ήρθα πιο κοντά με τον Παναγιώτη. Όπως ήμουν μέσα στο παιχνίδι έτσι είμαι και έξω» τόνισε μιλώντας στο Happy Day και πρόσθεσε: «Δεν σημαίνει κάτι ότι φοράω το μονόπετρο του Παναγιώτη.  Το δακτυλίδι το φοράω ως κόσμημα, το οποίο το έχω πάρει ως δώρο. Δεν το πετάς το δώρο. Δεν έχω αισθήμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νικολέτα Τσομπανίδου: Φοράει ακόμα το μονόπετρο που της χάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Μπορεί το The Bachelor, να έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό, η Νικολέτα Τσομπανίδου, όμως, φορά ακόμα το δαχτυλίδι που της […] The post Νικολέτα Τσομπανίδου: Φοράει ακόμα το μονόπετρο που της χάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

The Bachelor – Νικολέττα Τσομπανίδου: Αποκάλυψε γιατί φορά ακόμη το μονόπετρο του Παναγιώτη Βασιλάκου

Στην κάμερα του Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη μίλησε η νικήτρια του πρώτου The Bachelor στην Ελλάδα, Νικολέττα Τσομπανίδου. Η Νικόλ μπορεί να κέρδισε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: The Bachelor – Νικολέττα Τσομπανίδου: Αποκάλυψε γιατί φορά ακόμη το μονόπετρο του Παναγιώτη Βασιλάκου

Διαβάστε το στο spoilers

Νικολέτα Τσομπανίδου: Φοράει ακόμα το μονόπετρο που της χάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος (video)

Τι δηλώνει

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της