Μνημόσυνο και αποκαλυπτήρια προτομής του Μακαριστού Μητρ. Πρεβέζης κυρού Μελετίου

10:42 - 07/07/2021

Το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πρεβέζης τελέσθηκε Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Κρήνης κ. Κυρίλλου και συλλειτουργούντων των… Μητροπολιτών Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντωνίου και του οικείου Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου και εν συνεχεία τελέσθηκε το μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κυρού Μελετίου. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λόγος στα Αποκαλυπτήρια της Προτομής του Μακαρίου Μητροπολίτου Πρεβέζης Μελετίου

Έχω την τιμητική ευθύνη να χαιρετήσω εκ μέρους των πατέρων της Μονής, των πνευματικών του τέκνων, των συγγενών του (είναι μαζί μας η ανιψιά του από τον αδελφό του Βασίλη, η κα Μαρία Καλαμαρά με την οικογένειά της), και όλων των φίλων του, τον αγαπημένο σε όλους μας π. Μελέτιο, σ’ αυτή την εναρκτήρια στιγμή της «συγκατοίκησής του» μαζί μας και πάλι, με την υπομνηστική σε μας παρουσία του σήματος – σώματός του. Το άρθρο Λόγος στα Αποκαλυπτήρια της Προτομής του Μακαρίου Μητροπολίτου Πρεβέζης Μελετίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο