Μπονούτσι: «Το πιο δύσκολο ματς στην καριέρα μου»

14:32 - 07/07/2021

Η πρώτη φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Euro 2020 είναι η Ιταλία Ο Λεονάρντο Μπονούτσι έχει παίξει σε πολλά και κρίσιμα ματς στην καριέρα του, αλλά δήλωσε πως το χθεσινό…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπονούτσι: «Το δυσκολότερο ματς στην καριέρα μου»

Η Ιταλία είναι η πρώτη φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Euro 2020. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι της Ισπανίας (1-1 ο κανονικός...

Διαβάστε το στο Zougla

Μπονούτσι: «Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι στην καριέρα μου»

Τι είπε ο Λεονάρντο Μπονούτσι μετά τη νίκη της Ιταλίας επί της Ισπανίας στον ημιτελικό του Euro. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι της Ισπανίας (1-1 ο κανονικός αγώνας και η παράταση) και πλέον, περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της, που θα προκύψει από τη σημερινή αναμέτρηση, ανάμεσα στη Δανία και […] The post Μπονούτσι: «Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι στην καριέρα μου» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μπονούτσι: «Το δυσκολότερο ματς στην καριέρα μου, με την Ισπανία»

Ως το δυσκολότερο παιχνίδι της καριέρας του χαρακτήρισε ο Λεονάρντο Μπονούτσι τη νίκη – πρόκριση της Ιταλίας επί της Ισπανίας στα ημιτελικά του Euro 2020.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά