Μπονούτσι: «Το πιο δύσκολο ματς στην καριέρα μου»
14:32 - 07/07/2021
Η πρώτη φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Euro 2020 είναι η Ιταλία Ο Λεονάρντο Μπονούτσι έχει παίξει σε πολλά και κρίσιμα ματς στην καριέρα του, αλλά δήλωσε πως το χθεσινό…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπονούτσι: «Το δυσκολότερο ματς στην καριέρα μου»
Η Ιταλία είναι η πρώτη φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Euro 2020. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι της Ισπανίας (1-1 ο κανονικός...
Διαβάστε το στο ZouglaΜπονούτσι: «Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι στην καριέρα μου»
Τι είπε ο Λεονάρντο Μπονούτσι μετά τη νίκη της Ιταλίας επί της Ισπανίας στον ημιτελικό του Euro. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι της Ισπανίας (1-1 ο κανονικός αγώνας και η παράταση) και πλέον, περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της, που θα προκύψει από τη σημερινή αναμέτρηση, ανάμεσα στη Δανία και […]
The post Μπονούτσι: «Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι στην καριέρα μου» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΜπονούτσι: «Το δυσκολότερο ματς στην καριέρα μου, με την Ισπανία»
Ως το δυσκολότερο παιχνίδι της καριέρας του χαρακτήρισε ο Λεονάρντο Μπονούτσι τη νίκη – πρόκριση της Ιταλίας επί της Ισπανίας στα ημιτελικά του Euro 2020.
Διαβάστε το στο fosonline.gr