«Στα μαχαίρια» Χατζηνικολάου και Αλαφούζος για τη Novartis (Audio)

12:12 - 13/12/2019

Σκληρή επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου, ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ αλλά και κατά του διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά, έκανε σήμερα μέσα από το σχόλιό του στον Real FM αλλά και από αναρτήσεις στο Twitter, ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε απίστευτος καυγάς Χατζηνικολάου- Αλαφούζου- Για την Novartis

Νέα δεδομένα και στοιχεία προκύπτουν από την κατάθεση του αντεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή στην Προανακριτική Επιτροπή της Novartis

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κόντρα Χατζηνικολάου – Αλαφούζου με φόντο την υπόθεση Novartis (pics)

«Δεν έχω γλείψει κυβερνήσεις για να μου χαρίζουν τα χρέη μου προς το Δημόσιο» τονίζει ο ισχυρός άνδρας του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού – Τι απαντά ο δημοσιογράφος Επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου εξαπέλυσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι έχει μικρύνει τον Παναθηναϊκό. Η αφορμή γι’ αυτή την επίθεση δόθηκε, καθώς υπήρξε δημοσίευμα της «Καθημερινής» σύμφωνα […] The post Κόντρα Χατζηνικολάου – Αλαφούζου με φόντο την υπόθεση Novartis (pics) appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ documentonews.gr

Με αγωγές κατά ΜΜΕ επιχειρεί να «σβήσει» την ιστορία ο Αριστείδης Φλώρος της Energa

Ο Ερρίκος Λίτσης στο Docville την Κυριακή με το Documento

Κατάθλιψη στα 13 του

Εκρηκτικά και όπλα σε όχημα στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Σήμερα: Στους δρόμους – αλλά απεργώντας – οι ντελιβεράδες

Οι πληγές από τον τυφώνας Μίλτον σε ένα τρομακτικό βίντεο – Χιλιάδες κατεστραμμένα σπίτια, εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς ρεύμα