Ο Γιάννης Αλαφούζος δέχθηκε επίθεση από τον Νίκο Χατζηνικολάου

12:53 - 13/12/2019

Στα… χαρακώματα μπήκε ο Νίκος Χατζηνικολάου, κάνοντας ευθεία επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο! The post Ο Γιάννης Αλαφούζος δέχθηκε επίθεση από τον Νίκο Χατζηνικολάου appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΤΩΡΑ Νέο χτύπημα από τον Νίκο Χατζηνικολαου.

Νέα ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολαου πριν λίγο για τις διαφημισεις τις Novartis. Θα ζητήσει η εισαγγελία από τη Novartis τις…

Διαβάστε το στο olympia.gr

Κεραυνοί Αλαφούζου: Η σκληρή απάντηση στον Νίκο Χατζηνικολάου

Δημοσίευμα της «Καθημερινής» το οποίο παρουσιάζει τον Νίκο Χατζηνικολάου να εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis, προκάλεσε την οργισμένη αντίδρασή του μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου σε ό,τι αφορά στις σχέσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο στον οποίο ανήκει η εφημερίδα. «Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Οργισμένη απάντηση Αλαφούζου σε Χατζηνικολάου

Την απάντησή του, σε όσα του καταλόγισε ο Νίκος Χατζηνικολάου από τη ραδιοφωνική εκπομπή του, έδωσε με ανάρτησή του ο Γιάννης ΑλαφούζοςΜε ανάρτησή του στο Twitter ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε το απόγευμα της Παρασκευής στο «βγάλε το σκασμό Γιαννάκη» του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο ιδιοκτήτης του ομίλου του «ΣΚΑΪ», έγραψε συγκεκριμένα: «Απάντηση στην ΥΣΤΕΡΙΑ »Έχω κάνει σωστά και λάθη. Όμως : »1. Δεν έχω εκβιάσει τραπεζίτες για να με υπερδανείσουν »2. Δεν έχω ζητιανέψει σε επιχειρηματίες για να ζω πολυτελώς »3. Δεν έχω γλύψει Κυβερνήσεις για να μου χαρίζουν τα χρέη μου προς Δημόσιο. »Τα υπόλοιπα στην Δικαιοσύνη». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Νίκος Χατζηνικολάου σε Αλαφούζο: Βγάλε το σκασμό Γιαννάκη

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!