Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι ένας μικρός θάνατος, πέρασα τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν»
12:00 - 09/07/2021
Η Κατερίνα Καραβάτου, στην τελευταία εκπομπή της Φωλιάς των Κου Κου, είπε όσα κανείς δεν έχει ξαναπεί στο παρελθόν στον […]
The post Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι ένας μικρός θάνατος, πέρασα τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καραβάτου: Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, πέρασα πολύ άσχημα
Με έναν λόγο συναισθηματικά πολύ φορτισμένο η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρέτισε το κοινό της Φωλιάς των Κου Κου, που έριξε οριστικά την αυλαία του στο Star. «Δεν πρέπει να με κοιτάτε με αγωνία γιατί εγώ είμαι ένας πάρα πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος, ο οποίος τιμά τη δουλειά του, τους εργοδότες του, τους συνεργάτες του και πορεύεται με αγάπη ακόμα και όταν δεν την εκλαμβάνει. Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει ότι και ξέρω να φέρομαι και ξέρω να εκτιμώ, ξέρω να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες και τις δικές μου και των άλλων. Ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω» είπε, ενώ στο στούντιο είχαν μαζευτεί όλοι οι συνεργάτες της. «Μέρος της κρητικής μου καταγωγής μου έχει δώσει αυτήν την καλώς εννοού
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΞέσπασε η Καραβάτου στην τελευταία της εκπομπή: «Πέρασα τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν»
«Δεν πρέπει να με κοιτάτε με αγωνία γιατί εγώ είμαι ένας πάρα πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος, ο οποίος τιμά τη δουλειά του, τους εργοδότες του, τους συνεργάτες του και πορεύεται με αγάπη ακόμα και όταν δεν την εκλαμβάνει. Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει ότι και ξέρω να φέρομαι και ξέρω να εκτιμώ, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καραβάτου: «Είναι ένας μικρός θάνατος, πέρασα τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν»
“Έρχομαι σήμερα εδώ με ψηλά το κεφάλι ως η Κατερίνα που γνωρίζετε για να αποχαιρετήσω την Kατερίνα Καραβάτου της Φωλιάς των Κου Κου”. Η Κατερίνα Καραβάτου, στην τελευταία εκπομπή της Φωλιάς των Κου Κου, είπε όσα κανείς δεν έχει ξαναπεί στο παρελθόν στον τηλεοπτικό αέρα. Σε έναν παραδειγματικό αποχαιρετισμό, η παρουσιάστρια μίλησε με μοναδικό τρόπο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚατερίνα Καραβάτου: Πένθησα, πέρασα πολύ άσχημα – Ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω
Κατερίνα Καραβάτου ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 09.07.2021 17:29 Τελευταία Ενημέρωση 09.07.2021 17:32 Newsroom «Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος» είπε η Κατερίνα Καραβάτου στο φινάλε της «Φωλιάς των...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Καραβάτου: Πένθησα, πέρασα πολύ άσχημα – Ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω
Διαβάστε το στο spoilersΚατερίνα Καραβάτου: "Είναι ένας μικρός θάνατος, πέρασα τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν" (video)
"Έρχομαι σήμερα εδώ με ψηλά το κεφάλι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr