Κατάθεση ψυχής από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Αυτή η χρονιά νομίζω ότι έχει αποτυπωθεί πάνω στο σώμα μου”

14:14 - 09/07/2021

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό με το Pop Up στον Alpha προχώρησε To άρθρο Κατάθεση ψυχής από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Αυτή η χρονιά νομίζω ότι έχει αποτυπωθεί πάνω στο σώμα μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο φινάλε του «Pop Up»: Αυτή η χρονιά νομίζω ότι έχει αποτυπωθεί πάνω στο σώμα μου

Συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή

Διαβάστε το στο

Pop Up: Έριξε αυλαία η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου – «Αυτή η χρονιά έχει αποτυπωθεί πάνω στο σώμα μου»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη φετινή σεζόν, δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στην παρουσίαση και βρέθηκε στο «τιμόνι» του «Pop Up» του Alpha. Η σεζόν έφτασε στο τέλος της και η εκπομπή έριξε αυλαία το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Ιουλίου. Η παρουσιάστρια θέλησε να πει δυο λόγια πριν το τέλος και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που την στήριξε ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε. «Έτσι όπως είμαστε εδώ μαζεμένοι, αγαπημένοι, μια ωραία παρέα, κανονική, αληθινή θα ευχαριστήσω και εσάς όπως και όλους τους άλλους που είναι πίσω. Ξέρω πολύ καλά, πόσο με έχουν στηρίξει και αγαπήσει και πραγματικά το είχα πολλή ανάγκη σε μία χρονιά πολύ δύσκολη, όχι μόνο γ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιατί ευχαρίστησε δημόσια τον Snik – Η χρονιά έχει αποτυπωθεί στο σώμα μου

Πολλή συγκίνηση και εξομολογήσεις στην τελευταία εκπομπή τυ POP UP με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιατί ευχαρίστησε τον Snik Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατέβασε σήμερα την αυλαία του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιατί ευχαρίστησε δημόσια τον Snik – Η χρονιά έχει αποτυπωθεί στο σώμα μου

Διαβάστε το στο spoilers

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Αυτή η χρονιά νομίζω ότι έχει αποτυπωθεί πάνω στο σώμα μου" (video)

"Όταν με βλέπατε στενοχωρημένη ή χαρούμενη ποτέ δεν με εκθέσατε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της