Γεωργιάδης: Το Ελληνικό θα αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας – Έτοιμοι για το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις επενδύσεις
19:10 - 09/07/2021
«Το Ελληνικό θα αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας, θα δημιουργηθεί μια νέα μικρή πρωτεύουσα μέσα στην πρωτεύουσα και είμαστε περήφανοι ως κυβέρνηση για το ρόλο που διαδραματίσαμε στο ξεκίνημα αυτό» σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα στο συνέδριο του Economist. Όπως ανέφερε ενδεικτικά: «Είμαι πολύ περήφανος που καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεωργιάδης: Το Ελληνικό θα αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας
Το Ελληνικό θα αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας, θα δημιουργηθεί μια νέα μικρή πρωτεύουσα μέσα στην πρωτεύουσα. και είμαστε περήφανοι ως κυβέρνηση για το ρόλο που διαδραματίσαμε στο ξεκίνημα αυτό. Τα παραπάνω τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο συνέδριο του Economist σήμερα, Παρασκευή, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ. «Είμαι πολύ περήφανος που καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο όλων των Ελλήνων. Μου φαίνεται σαν να είναι δικό μου οικόπεδο. Τόσο περήφανος είμαι!», ανέφερε χαρακτηριστικά. Πρόκειται για «ένα έργο που έχει σημαντικό κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα, που τα θετικά του δεν αφορούν μόνο την περιοχή στην οποία αναπτύσσεται αλλά ολόκληρη
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓεωργιάδης για Ελληνικό: Έτοιμοι για το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις επενδύσεις
Το Ελληνικό θα αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας, θα δημιουργηθεί μια νέα μικρή πρωτεύουσα μέσα στην πρωτεύουσα. Και είμαστε περήφανοι ως κυβέρνηση για το ρόλο που διαδραματίσαμε στο ξεκίνημα αυτό.…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΓεωργιάδης: Με την εμπειρία του Ελληνικού το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις επενδύσεις
«Με το νέο νόμο κάθε επενδυτής θα διευκολύνεται για την επένδυσή του» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης
Διαβάστε το στο news.grΑδ. Γεωργιάδης: “Το έργο στο Ελληνικό θα αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας – 70.000 νέες θέσεις εργασίας μόλις ολοκληρωθεί”
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντάς σήμερα στο συνέδριο του Economist – Τόνισε πως η επένδυση στο Ελληνικό, θα αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας. Συγκεκριμένα ο υπουργός είπε, …
Διαβάστε το στο politik.gr