Γρηγόρης Πετράκος κατά Γιώργου Λιάγκα – Η ανάρτησή του στα social media
10:26 - 10/07/2021
Με ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα, τον οποίο προκάλεσε […]
The post Γρηγόρης Πετράκος κατά Γιώργου Λιάγκα – Η ανάρτησή του στα social media appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Πετράκος κατά Γιώργου Λιάγκα; «Γι’ αυτό βγάζετε αφρούς»
Τη δική του απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα δίνει μέσα από νέα ανάρτησή του στα social media ο Γρηγόρης Πετράκος
Διαβάστε το στο tanea.grΓρηγόρης Πετράκος κατά Γιώργου Λιάγκα: «Κύριε Λιάγκο, να με καλέσετε σε συνέντευξη…»
«Μου είπαν ότι ο δημοσιογράφος κύριος Λιάγκος που εργάζεται στο πάνελ της εκπομπής της συμπαθέστατης κυρίας Σκορδά, κάθε μέρα με τιμάει με τις αναφορές του και θέτει κάποια ερωτήματα και αμφιβολίες ως προς αυτά που λέω. Κύριε Λιάγκο είμαι εδώ και σας δίνω το ελεύθερο να με καλέσετε ζωντανά σε μία συνέντευξη τετ-α-τετ οι δυο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣφαγή: Γρηγόρης Πετράκος κατά Γιώργου Λιάγκα – Πληρώνεστε εκατομμύρια για να…
Ο Γρηγόρης Πετράκος «καρφώνει» τον Γιώργο Λιάγκα μέσα από ανάρτησή του στα social media. Συγκεκριμένα, μετά τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό για τις απόψεις του...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σφαγή: Γρηγόρης Πετράκος κατά Γιώργου Λιάγκα – Πληρώνεστε εκατομμύρια για να…
Διαβάστε το στο spoilersΓρηγόρης Πετράκος κατά Γιώργου Λιάγκα – Η ανάρτησή του στα social media
Δείτε τι έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος στο facebook. Με ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα, τον οποίο προκάλεσε σε μια συνέντευξη τετ α τετ για να δώσει και ο ίδιος τις απαντήσεις του. «Μου είπαν ότι ο δημοσιογράφος κύριος Λιάγκος που εργάζεται στο πάνελ της […]
Διαβάστε το στο dete.grΓρηγόρης Πετράκος - Η ανάρτηση στα social media για τον Γιώργο Λιάγκα
"Εσείς πληρώνεστε εκατομμύρια για να «επηρεάζετε κόσμο» κατά πως σας παραγγέλνουν οι εντολείς σας"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr