Νίκος Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία

14:52 - 10/07/2021

Η Ελλάδα ασκεί εξωτερική πολιτική επί τη βάσει του Διεθνούς Δικαίου και επί τη βάσει των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, τονίζει εκ νέου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στο Νewsbomb.gr. Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, υπογράμμισε πως Ελλάδα και Τουρκία θα πρέπει πρώτα […] The post Νίκος Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία

Τα δύο χρόνια θητείας μου ως ΥΠΕΞ είναι τα πιο δύσκολα της ζωής μου.

Διαβάστε το στο

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο tovima

Ν. Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία

Η Ελλάδα ασκεί εξωτερική πολιτική επί τη βάσει του Διεθνούς Δικαίου και επί τη βάσει των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, τονίζει εκ νέου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στο Νewsbomb.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Δένδιας ξεκαθαρίζει: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία

Μιλώντας στο Νewsbomb.gr για το ενδεχόμενο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ο ίδιος επισήμανε πως Ελλάδα και Τουρκία θα πρέπει πρώτα να έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους τι θα κριθεί. «Και η ελληνική πάγια θέση, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων, ανεξαρτήτως υπουργών, είναι ότι εμείς αυτό το οποίο μπορούμε να συζητήσουμε είναι η υφαλοκρηπίδα και η Αποκλειστική Οικονομική […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία

Η Ελλάδα ασκεί εξωτερική πολιτική επί τη βάσει του Διεθνούς Δικαίου

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Ν. Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία

Η Ελλάδα ασκεί εξωτερική πολιτική επί τη βάσει του Διεθνούς Δικαίου και επί τη βάσει των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, τονίζει εκ νέου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στο Νewsbomb.gr. Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, υπογράμμισε πως Ελλάδα και Τουρκία θα πρέπει πρώτα […] Το άρθρο Ν. Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία εμφανίστηκε πρώτα στο Πτήση & Διάστημα.

Διαβάστε το στο ptisidiastima.com

Ο Ν. Δένδιας εξήγησε πως όταν η Ελλάδα λέει θαλάσσια σύνορα μιλάει για το εύρος των χωρικών υδάτων, το οποίο προσδιορίζεται από το Διεθνές Δίκαιο

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία Σαβ, 10/07/2021 - 17:40

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Δένδιας: «Αν η Τουρκία θέλει κάτι άλλο, δεν θα είμαστε εμείς εκεί να συζητήσουμε» διεμήνυσε σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Η Ελλάδα ασκεί εξωτερική πολιτική επί τη βάσει του Διεθνούς Δικαίου και επί τη βάσει των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας... The post Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας