Νίκος Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία
14:52 - 10/07/2021
Η Ελλάδα ασκεί εξωτερική πολιτική επί τη βάσει του Διεθνούς Δικαίου και επί τη βάσει των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, τονίζει εκ νέου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στο Νewsbomb.gr. Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, υπογράμμισε πως Ελλάδα και Τουρκία θα πρέπει πρώτα […]
The post Νίκος Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία
Τα δύο χρόνια θητείας μου ως ΥΠΕΞ είναι τα πιο δύσκολα της ζωής μου.
Διαβάστε το στο Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία
Διαβάστε το στο tanea.grΔένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία
Διαβάστε το στο tovimaΝ. Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία
Η Ελλάδα ασκεί εξωτερική πολιτική επί τη βάσει του Διεθνούς Δικαίου και επί τη βάσει των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, τονίζει εκ νέου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στο Νewsbomb.
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Δένδιας ξεκαθαρίζει: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία
Μιλώντας στο Νewsbomb.gr για το ενδεχόμενο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ο ίδιος επισήμανε πως Ελλάδα και Τουρκία θα πρέπει πρώτα να έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους τι θα κριθεί. «Και η ελληνική πάγια θέση, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων, ανεξαρτήτως υπουργών, είναι ότι εμείς αυτό το οποίο μπορούμε να συζητήσουμε είναι η υφαλοκρηπίδα και η Αποκλειστική Οικονομική […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία
Η Ελλάδα ασκεί εξωτερική πολιτική επί τη βάσει του Διεθνούς Δικαίου
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΝ. Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία
Η Ελλάδα ασκεί εξωτερική πολιτική επί τη βάσει του Διεθνούς Δικαίου και επί τη βάσει των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, τονίζει εκ νέου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στο Νewsbomb.gr. Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, υπογράμμισε πως Ελλάδα και Τουρκία θα πρέπει πρώτα […]
Το άρθρο Ν. Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία εμφανίστηκε πρώτα στο Πτήση & Διάστημα.
Διαβάστε το στο ptisidiastima.comΔένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία
Ο Ν. Δένδιας εξήγησε πως όταν η Ελλάδα λέει θαλάσσια σύνορα μιλάει για το εύρος των χωρικών υδάτων, το οποίο προσδιορίζεται από το Διεθνές Δίκαιο
Διαβάστε το στο thetoc.grΔένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία
Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία
Σαβ, 10/07/2021 - 17:40
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΔένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία
Δένδιας: «Αν η Τουρκία θέλει κάτι άλλο, δεν θα είμαστε εμείς εκεί να συζητήσουμε» διεμήνυσε σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών.
Διαβάστε το στο pagenews.grΔένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία
Η Ελλάδα ασκεί εξωτερική πολιτική επί τη βάσει του Διεθνούς Δικαίου και επί τη βάσει των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας...
The post Δένδιας: Μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ μπορούμε να συζητήσουμε με την Τουρκία appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr