Εβελίνα Παπούλια: Το κασέ της μετά τους Δύο Ξένους
15:50 - 10/07/2021
Στα “κομμένα” αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις του Κώστα Τσουρού, που προβλήθηκαν σήμερα στο «Καλύτερα δε γίνεται», είδαμε την Εβελίνα Παπούλια […]
The post Εβελίνα Παπούλια: Το κασέ της μετά τους Δύο Ξένους appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εβελίνα Παπούλια: “Το κασέ μου μετά τους Δυο Ξένους ανέβηκε πάρα πολύ, η μέρα με τη νύχτα”
Αφοπλιστικά ειλικρινής η Εβελίνα Παπούλια για τις οικονομικές της απολαβές μετά την τηλεοπτική επιτυχία! Για τους Δύο Ξένους μίλησε η Εβελίνα Παπούλια στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται» και στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο κασέ της, το οποίο εκτοξεύτηκε μετά τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega. ... Περισσότερα
To άρθρο Εβελίνα Παπούλια: “Το κασέ μου μετά τους Δυο Ξένους ανέβηκε πάρα πολύ, η μέρα με τη νύχτα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Εβελίνα Παπούλια: Τα χρήματα που έπαιρνε στους “Δύο Ξένους” (βίντεο)
Για τους Δύο Ξένους μίλησε η Εβελίνα Παπούλια στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται» και στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο κασέ της, το οποίο εκτοξεύτηκε μετά τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega. «Δεν είχα καταλάβει την επιτυχία των Δύο Ξένων. Το κασέ μου μετά ανέβηκε πάρα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕβελίνα Παπούλια: "Δεν είχα καταλάβει την επιτυχία των Δύο Ξένων" (video)
"Το κασέ μου μετά ανέβηκε πάρα πολύ, καμία σχέση, η μέρα με τη νύχτα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr