Το τρικ για να καραμελώνεις εύκολα τα κρεμμύδια

22:10 - 10/07/2021

Όταν έχουμε να καραμελώσουμε μεγάλες ποσότητες κρεμμυδιού, γνωρίζουμε ότι πρέπει να περάσουμε τουλάχιστον μία ώρα στην κουζίνα, ανακατεύοντας περιοδικά. Κι όμως, το ίδιο ακριβώς γίνεται αν τα βάλουμε στον φούρνο. Γλιτώνοντας από τους περιττούς μπελάδες δηλαδή. Κόβουμε λοιπόν τα κρεμμύδια (έστω 4 κρεμμύδια εδώ) σε μεγάλες και χοντρές φέτες και τα βάζουμε σε ένα ρηχό ταψί. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και πέντε κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Αν θέλουμε περισσότερη γεύση, καρυκεύουμε με τα μυρωδικά της αρεσκείας μας, όπως σκελίδες σκόρδο ή θυμάρι, προσθέτοντας υποχρεωτικά 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη, ώστε να διευκολύνουμε τη διαδικασία του καραμελώματος. Ανακατεύουμε καλά τα κρεμμύδια μ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!