Βάτσλικ: Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος
15:56 - 11/07/2021
Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Τόμας Βάτσλικ. «Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ημουν στη Σεβίλλη και τώρα ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες. Εχω έρθει στον Ολυμπιακό, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και ανυπομονώ για την επόμενη μέρα», είπε κατά την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος ο Τσέχος γκολκίπερ και πρόσθεσε: «Μιλήσαμε πολύ με τον Φρανσουά (σ.σ. Μοντεστό), μου ανέλυσε το πλάνο, τις ιδέες του προπονητή και ότι σκέφτεται για μένα, κάτι που ήταν πολύ ευχάριστο και περιμένω πως και πως να ξεκινήσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό».
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάτσλικ: “Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό”
Ο Τόμας Βάτσλικ κατά την άφιξη του στην Ελλάδα την Κυριακή το μεσημέρι για λογαριασμό του Ολυμπιακού δήλωσε ανυπόμονος για να ξεκινήσει την καριέρα του στους “ερυθρόλευκους”. Στην Αθήνα για…
Διαβάστε το στο politik.grΒάτσλικ: Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας
Βάτσλικ: Δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Τσέχος διεθνής γκολκίπερ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
Διαβάστε το στο pagenews.grΒάτσλικ : “Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας”
Ο Τόμας Βάτσλικ πάτησε Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ήρθε στην μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Ο Τσέχος τερματοφύλακας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αφιξή του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ήμουν στη Σεβίλλη και τώρα ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τη […]
Διαβάστε το στο thessports.gr