Μάγδα Τσέγκου: Η πίεση και το στρες της τηλεόρασης μου προκάλεσαν αυτοάνοσο νόσημα

19:26 - 11/07/2021

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε η Μάγδα Τσέγκου μες στην σεζόν η οποία, όμως, δεν προβλήθηκε ποτέ στον αέρα. Κάτι που έγινε το μεσημέρι της... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μάγδα Τσέγκου: Η πίεση και το στρες της τηλεόρασης μου προκάλεσαν αυτοάνοσο νόσημα

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάγδα Τσέγκου: «Η πίεση και το στρες της τηλεόρασης μου προκάλεσαν αυτοάνοσο νόσημα»

Την άγνωστη περιπέτεια με την υγεία της αποκάλυψε η Μάγδα Τσέγκου στον Alpha. Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Μάγδα Τσέγκου στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» μες στην σεζόν σε μια συνέντευξη που, όμως, δεν προβλήθηκε ποτέ στον αέρα. Κάτι που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στην τελευταία εκπομπή της τηλεοπτικής χρονιάς. Μέσα σε ... Περισσότερα To άρθρο Μάγδα Τσέγκου: «Η πίεση και το στρες της τηλεόρασης μου προκάλεσαν αυτοάνοσο νόσημα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Εξομολόγηση Μάγδας Τσέγκου: «Η πίεση και το στρες της τηλεόρασης μου προκάλεσαν αυτοάνοσο νόσημα»

H Μάγδα Τσέγκου μιλώντας στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» σε μια συνέντευξη που δεν προβλήθηκε ποτέ μίλησε στον Θάνο Βάγιο στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λόγου στρες και πίεσης. «Είχα αυτοάνοσο νόσημα εξαιτίας του στρες και της πίεσης που μου προκάλεσε η τηλεόραση. Είχα νευραλγία τριδύμου. Είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια στους ανθρώπους και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάγδας Τσέγκου: «Η πίεση και το στρες της τηλεόρασης μου προκάλεσαν αυτοάνοσο νόσημα» (Video)

Για το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν λόγω του στρες που της προκάλεσε η δουλειά της στην τηλεόραση μίλησε η Μάγδα Τσέγκου.

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη