Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο»
08:00 - 12/07/2021
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε ότι οι Μιλγουόκι Μπακς πρέπει να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο στους τελικούς του NBA.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο - Δεν είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαπιστώνει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των Μπακς, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου, ευρισκόμενοι πλέον στο 1-2 στη σειρά τελικών του ΝΒΑ με αντιπάλους τους Σανς.
Διαβάστε το στο real.grΑντετοκούνμπο: «Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαπιστώνει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των Μπακς, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου, ευρισκόμενοι πλέον στο 1-2, στη σειρά τελικών του ΝΒΑ με αντιπάλους τους Σανς.
Διαβάστε το στο fosonline.grΑντετοκούνμπο: «Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο - Δεν είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν»
Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο - Δεν είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν»
12/07/2021
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαπιστώνει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των Μπακς, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου, ευρισκόμενοι πλέον στο 1-2 στη σειρά τελικών του ΝΒΑ με αντιπάλους τους Σανς.
Από εκεί και πέρα, μετά τη back-to-back 40άρα του «Greek Freak» σε τελικούς του ΝΒΑ, το όνομα του Μάικλ Τζόρνταν ήρθε στο προσκήνιο, όμως ο 26χρονος φόργουορντ έσπευσε να τελειώσει κάθε συζήτηση πριν καν αρχίσει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θέλαμε να τους έχουμε σε συνεχή κίνηση. Όλοι ακούμπησαν τη μπάλα, όλοι θέλουμε να είμαστε αποδοτικοί στην επίθεση. Είναι ωραίο να τελ
Διαβάστε το στο filathlos.gr