Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο»

08:00 - 12/07/2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε ότι οι Μιλγουόκι Μπακς πρέπει να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο στους τελικούς του NBA. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο - Δεν είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαπιστώνει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των Μπακς, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου, ευρισκόμενοι πλέον στο 1-2 στη σειρά τελικών του ΝΒΑ με αντιπάλους τους Σανς.

Διαβάστε το στο real.gr

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαπιστώνει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των Μπακς, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου, ευρισκόμενοι πλέον στο 1-2, στη σειρά τελικών του ΝΒΑ με αντιπάλους τους Σανς.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο - Δεν είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν»

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο - Δεν είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν» 12/07/2021 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαπιστώνει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των Μπακς, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου, ευρισκόμενοι πλέον στο 1-2 στη σειρά τελικών του ΝΒΑ με αντιπάλους τους Σανς. Από εκεί και πέρα, μετά τη back-to-back 40άρα του «Greek Freak» σε τελικούς του ΝΒΑ, το όνομα του Μάικλ Τζόρνταν ήρθε στο προσκήνιο, όμως ο 26χρονος φόργουορντ έσπευσε να τελειώσει κάθε συζήτηση πριν καν αρχίσει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Θέλαμε να τους έχουμε σε συνεχή κίνηση. Όλοι ακούμπησαν τη μπάλα, όλοι θέλουμε να είμαστε αποδοτικοί στην επίθεση. Είναι ωραίο να τελ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!