Ράσφορντ: «Ζητώ συγγνώμη για το πέναλτι, αλλά δεν θα αλλάξω αυτό που είμαι»

23:50 - 12/07/2021

Ο Μάρκους Ράσφορντ με μήνυμα του στα social media απάντησε στις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκε, ενώ ζήτησε συγγνώμη για το χαμένο πέναλτι.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ράσφορντ: Συγγνώμη για το πέναλτι αλλά δεν θα αλλάξω αυτό που είμαι

Ο Μάρκους Ράσφορντ απάντησε στην ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στα social media μετά το χαμένο του πέναλτι κόντρα στην Ιταλία, ζητώντας συγνώμη από τους φιλάθλους της Αγγλίας, ωστόσο τόνισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει τον εαυτό του. «Δεν ξέρω καν από πού να ξεκινήσω και δεν ξέρω καν τι να πω για το πώς αισθάνομαι αυτήν τη στιγμή. Είχα μια δύσκολη σεζόν, νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο για όλους να δουν και πιθανότατα πήγα στον τελικό με έλλειψη εμπιστοσύνης. Αισθάνομαι πως τους απογοήτευσα όλους, τους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα πέναλτι που μου ζητήθηκε να εκτελέσω. Μπορώ να σκοράρω με πέναλτι στον ύπνο μου, οπότε γιατί να μην το έκανα ξανά; Γυρίζει στο κεφάλι μου ξανά και ξανά η εκτέλεση και πιθ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ράσφορντ: «Συγγνώμη για το πέναλτι… αλλά δεν θα απολογηθώ γι’αυτό που είμαι»

Ο Μάρκους Ράσφορντ ζήτησε συγγνώμη για την χαμένη εκτέλεση πέναλτι, αλλά τόνισε πως δεν θα αλλάξει «αυτό που είναι». Ο Μάρκους Ράσφορντ απάντησε στην ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στα social media μετά το χαμένο του πέναλτι κόντρα στον τελικό του Euro, ζητώντας συγνώμη από τους φιλάθλους της Αγγλίας, ωστόσο τόνισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει […] The post Ράσφορντ: «Συγγνώμη για το πέναλτι… αλλά δεν θα απολογηθώ γι’αυτό που είμαι» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ράσφορντ: «Συγνώμη για το πέναλτι, αλλά δεν θα απολογηθώ για αυτό που είμαι, ένας μαύρος από το Μάντσεστερ»

Ο Ράσφορντ ζήτησε συγγνώμη για το πέναλτι, αλλά τόνισε: «δεν θα ζητήσω ποτέ συγνώμη για το ποιος είμαι και από που ήρθα». Ο Μάρκους Ράσφορντ απάντησε στις ρατσιστικές επιθέσεις που…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ράσφορντ: "Συγγνώμη για το πέναλτι, αλλά δεν θα απολογηθώ που είμαι ένας μαύρος από το Μάντσεστερ"

Διαβάστε το μήνυμα του Μάρκους Ράσφορντ, μετά τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε από μερίδα Άγγλων, με αφορμή το χαμένο πέναλτι στον τελικό του Euro 2020.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ράσφορντ: «Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν θα αλλάξω αυτό που είμαι»

Ράσφορντ: «Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν θα αλλάξω αυτό που είμαι» 13/07/2021 Ο Μάρκους Ράσφορντ δέχθηκε πολλές ρατσιστικές επιθέσεις για το πέναλτι που έχασε στον τελικό της Αγγλίας με την Ιταλία   Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ανάρτηση στα social media ζήτησε συγγνώμη για το πέναλτι, όμως έδωσε και τη δική του απάντηση στους ρατσιστές τονίζοντας πως δεν θα αλλάξει αυτό που είναι. Το μήνυμα του Μάρκου Ράσφορντ: «Νιώθω πως τους απογοήτευσα όλους. Ξέρω τι σημαίνει. 55 χρόνια. Τελικός. Ένα πέναλτι. Η μεγάλη στιγμή. Και το έχασα. Μακάρι να έκανα κάτι διαφορετικό. Ζητάω συγνώμη, νιώθω πως απογοήτευσα άπαντες. Δεν υπάρχει πιο περήφανη στιγμή για μέν

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)