Ο γάμος που αναστάτωσε την Ελλάδα: Όταν ο Παπανδρέου «αποκατέστησε το κορίτσι» και παντρεύτηκε την Λιάνη

09:24 - 13/07/2021

«Θα μπορούσε να είναι κόρη σου», του είχε πει η Μαργαρίτα Παπανδρέου και ο ίδιος είχε απαντήσει: Ναι, δεν είναι ωραίο;». Για την Δήμητρα Λιάνη, ο Αντρέας ήταν «ο Θεός μου, αυτός μου έτυχε»!

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαν σήμερα: Όταν ο Παπανδρέου «αποκατέστησε το κορίτσι» και παντρεύτηκε την Δήμητρα Λιάνη (pics & vid)

Lamianow.gr Σαν σήμερα: Όταν ο Παπανδρέου «αποκατέστησε το κορίτσι» και παντρεύτηκε την Δήμητρα Λιάνη (pics & vid) «Θα μπορούσε να είναι κόρη σου», του είχε πει η Μαργαρίτα Παπανδρέου και ο ίδιος είχε απαντήσει: Ναι, δεν είναι ωραίο;». Για την Δήμητρα Λιάνη, ο Αντρέας ήταν «ο Θεός μου, αυτός μου έτυχε»! 13 Ιουλίου το 1989 και το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, μην πούμε και της 10ετίας δίχως καμία υπερβολή, ήταν ο γάμος του πρωθυπουργού της χώρας Ανδρέα […] Σαν σήμερα: Όταν ο Παπανδρέου «αποκατέστησε το κορίτσι» και παντρεύτηκε την Δήμητρα Λιάνη (pics & vid) Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Όταν ο 70χρονος Ανδρέας Παπανδρέου αποκατέστησε το κορίτσι και παντρεύτηκε την 35χρονη Δήμητρα Λιάνη

by Ioanna13/07/2021 14:345 Σαν σήμερα γίνεται ο περιβόητος γάμος του Ανδρέα Παπανδρέου και της Δήμητρας Λιάνη που αναστάτωσε το Πανελλήνιο. 13 Ιουλίου το 1989 και... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Όταν ο 70χρονος Ανδρέας Παπανδρέου αποκατέστησε το κορίτσι και παντρεύτηκε την 35χρονη Δήμητρα Λιάνη

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Το άγνωστο λάθος που σκοτώνει τα αλεξανδρινά μας

Μίνα Αρναούτη: Είμαι πολύ στενoχωρημένη από τη δικαστική απόφαση, νιώθω ανασφάλεια για τη ζωή μου

Χιονισμένα μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα

Τραγωδία στο Μαρόκο: Τουλάχιστον 19 νεκροί από την κατάρρευση δύο κτιρίων στην πόλη Φεζ

Σάλος με δωρητή σπέρματος που μετέδωσε γονίδιο καρκίνου σε 197 παιδιά σε χώρες της Ευρώπης και την Ελλάδα, κάποια έχουν ήδη πεθάνει

Ο Τραμπ στην κορυφή της λίστας Politico με τους 28 πιο ισχυρούς στην Ευρώπη, στην πρώτη πεντάδα η Λεπέν και ο Πούτιν