Σκλήρυνση κατά πλάκας: Οι τροφές που αυξάνουν τον κίνδυνο

20:22 - 15/07/2021

H Σκλήρυνση Κατά Πλάκας είναι μία χρόνια νόσος, η οποία προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και πιο συγκεκριμένα τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό. Παρουσιάζεται κυρίως σε νέα άτομα, ηλικίας 20-40 ετών. Οι γυναίκες προσβάλλονται συχνότερα από τους άνδρες σε αναλογία 3:1. Στην σκλήρυνση κατά πλάκας, το περίβλημα που προστατεύει... The post Σκλήρυνση κατά πλάκας: Οι τροφές που αυξάνουν τον κίνδυνο appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Μην με θυμάσαι όταν δεν έχεις άλλον… Να με σκέφτεσαι όταν τους έχεις όλους

Χαμός σε τσιγγάνικο γάμο στην Ελλάδα – Πεθερά «λούζει» την νύφη με χιλιάδες ευpώ ενώ χορεύει

Για να μην πετάς τα λεφτά σου… : Έτσι θα διαβάζεις τα ταμπελάκια Zara – Το κόλπο στο Tik Tok για να ξεχωρίσεις την ποιότητα

Το άγνωστο φυτό που “χτυπάει” όγκους, διαβήτη και πίεση – Οι γιατροί το μελετούν σοβαρά

Ο ώμος σου “πετάχτηκε” από τη θέση; ΜΗΝ τον βάλεις μόνος σου – Δες τι πρέπει να κάνεις

Έρχονται νέες αλλαγές στις “χρυσές αποδείξεις” – Δες πώς μπορείς να εξοικονομήσεις έως 2.200 € φόρο