Σκλήρυνση κατά πλάκας: Οι τροφές που αυξάνουν τον κίνδυνο
20:22 - 15/07/2021
H Σκλήρυνση Κατά Πλάκας είναι μία χρόνια νόσος, η οποία προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και πιο συγκεκριμένα τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό. Παρουσιάζεται κυρίως σε νέα άτομα, ηλικίας 20-40 ετών. Οι γυναίκες προσβάλλονται συχνότερα από τους άνδρες σε αναλογία 3:1. Στην σκλήρυνση κατά πλάκας, το περίβλημα που προστατεύει...
The post Σκλήρυνση κατά πλάκας: Οι τροφές που αυξάνουν τον κίνδυνο appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr