Χρήστος Χολίδης: «Μας ταλαιπώρησαν, χάσαμε τον «μπούσουλα», χάσαμε χρήματα, τα χάσαμε όλα»
00:53 - 14/12/2019
Ο Χρήστος Χολίδης έχει ετοιμάσει ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Μάτια μου όμορφα». Ο αγαπημένος καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως κόπιασε πολύ για να ολοκληρωθεί το βίντεο κλιπ του συγκεκριμένου τραγουδιού καθώς κάποιοι του έστησαν απάτη. -Έχεις ετοιμάσει καινούργιο τραγούδι.«Έχω κάνει ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Μάτια μου όμορφα», μ» ένα τρομερό βιντεοκλίπ […]
The post Χρήστος Χολίδης: «Μας ταλαιπώρησαν, χάσαμε τον «μπούσουλα», χάσαμε χρήματα, τα χάσαμε όλα» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Χολίδης: «Χάσαμε χρήματα, τα χάσαμε όλα»
Ο Χρήστος Χολίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για τις δυσκολίες που είχε στο βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού...
Διαβάστε το στο ZouglaΧρήστος Χολίδης: «Χάσαμε χρήματα, τα χάσαμε όλα»
Ο Χρήστος Χολίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για τις δυσκολίες που είχε στο βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού «Μάτια μου...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Χρήστος Χολίδης μιλάει για την απάτη που του έστησαν: «Χάσαμε χρήματα τα χάσαμε όλα»!
Για την πρόσφατη περιπέτεια του στην μακρινή Αίγυπτο, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, καθώς κάποιοι του έστησαν απάτη. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Ο Χρήστος Χολίδης μιλάει για την απάτη που του έστησαν: «Χάσαμε χρήματα τα χάσαμε όλα»! appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.gr