Χρήστος Χολίδης: «Μας ταλαιπώρησαν, χάσαμε τον «μπούσουλα», χάσαμε χρήματα, τα χάσαμε όλα»

00:53 - 14/12/2019

Ο Χρήστος Χολίδης έχει ετοιμάσει ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Μάτια μου όμορφα». Ο αγαπημένος καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως κόπιασε πολύ για να ολοκληρωθεί το βίντεο κλιπ του συγκεκριμένου τραγουδιού καθώς κάποιοι του έστησαν απάτη. -Έχεις ετοιμάσει καινούργιο τραγούδι.«Έχω κάνει ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Μάτια μου όμορφα», μ» ένα τρομερό βιντεοκλίπ […] The post Χρήστος Χολίδης: «Μας ταλαιπώρησαν, χάσαμε τον «μπούσουλα», χάσαμε χρήματα, τα χάσαμε όλα» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Χολίδης: «Χάσαμε χρήματα, τα χάσαμε όλα»

Ο Χρήστος Χολίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για τις δυσκολίες που είχε στο βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού...

Διαβάστε το στο Zougla

Χρήστος Χολίδης: «Χάσαμε χρήματα, τα χάσαμε όλα»

Ο Χρήστος Χολίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για τις δυσκολίες που είχε στο βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού «Μάτια μου...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Χρήστος Χολίδης μιλάει για την απάτη που του έστησαν: «Χάσαμε χρήματα τα χάσαμε όλα»!

Για την πρόσφατη περιπέτεια του στην μακρινή Αίγυπτο, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, καθώς κάποιοι του έστησαν απάτη. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr The post Ο Χρήστος Χολίδης μιλάει για την απάτη που του έστησαν: «Χάσαμε χρήματα τα χάσαμε όλα»! appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι