#Μάτια

Χρώματα στα Μάτια για Ανοιξιάτικο Look: Ιδέες και Tips για Φωτεινά και Ζωντανά Μάτια

koolnews.gr
Χρώματα στα Μάτια για Ανοιξιάτικο Look Η άνοιξη είναι μια εποχή για ανανέωση και ζωντάνια, και αυτό ισχύει και για το μακιγιάζ μας. Τα μάτια μας αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του προσώπου μας, και με τα κατάλληλα χρώματα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ανοιξιάτικο look γεμάτο φρεσκάδα και χρώμα. Ακολουθούν μερικές ιδέες για […] The post Χρώματα στα Μάτια για Ανοιξιάτικο Look: Ιδέες και Tips για Φωτεινά και Ζωντανά Μάτια appeared first on Koolnews.gr.
16:58 27/03/2024

Τζένη Μελιτά: “Έδωσα 80 ευρώ για να ντυθώ μπρόκολο και όλοι οι άλλοι ήταν σαν να παίζουν στα “Μάτια Ερμητικά Κλειστά”

sinidisi.gr
“Σου έχει τύχει να σε καλέσουν σε πάρτι, να πας ντυμένος, να έχεις κάνει την υπερπαραγωγή σου και να μην είναι οι άλλοι ντυμένοι και…
20:09 18/03/2024

J2US: «Ωραία η φωνή της Μαλού και τα μπράτσα του Στάθη» «Του πάει του Στάθη το τραγούδι»

happytv.gr
«Η Γυναίκα η Μουρμούρα» είχαν τραγουδήσει την προηγούμενο εβδομάδα ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού, ενώ σήμερα είπαν «Μάτια Βουρκωμένα».  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ J2US: «Ωραία η φωνή της Μαλού και τα μπράτσα του Στάθη» «Του πάει του Στάθη το τραγούδι»
23:37 16/03/2024

Παίξτε με τα χρώματα: Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ για πρωινό γάμο

koolnews.gr
Μακιγιάζ για γάμο καλεσμένη: Γενικά: Επιλέξτε ένα μακιγιάζ που είναι ανάλαφρο και φυσικό, αλλά παράλληλα κομψό και επίσημο. Προτιμήστε παστέλ αποχρώσεις ή γήινα χρώματα. Δώστε έμφαση στα μάτια ή στα χείλη, όχι και στα δύο. Φροντίστε το μακιγιάζ σας να ταιριάζει με το ντύσιμό σας και με το ύφος του γάμου. Επιλογές: Μάτια: Σκιές: Μπορείτε να […] The post Παίξτε με τα χρώματα: Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ για πρωινό γάμο appeared first on Koolnews.gr.
21:58 12/03/2024

Πρησμένα Μάτια: Οι 5 βασικές συμβουλές για να καταπραΰνουμε την κατάσταση

instyle.gr
Μυστικά και συστατικά που μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα πρησμένα μάτια και τις σακούλες. Η λάμψη των ματιών αντικατοπτρίζει την υγεία και την ενέργειά μας. Ωστόσο οι πρησμένες περιοχές και οι σακούλες κάτω από αυτά αποσπούν την προσοχή από την ομορφιά του προσώπου μας. Αυτά τα αισθητικά ζητήματα έχουν ως αίτια διάφορους […] The post Πρησμένα Μάτια: Οι 5 βασικές συμβουλές για να καταπραΰνουμε την κατάσταση appeared first on InStyle.
12:46 10/03/2024

Μουσική εκδήλωση διοργανώνει ο Συλλογος Γονέων, κηδεμόνων και φίλων Αυτιστικών Ατόμων ο Αγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης

vimaorthodoxias.gr
Μουσική Εκδήλωση στη Μητρόπολη Αιτωλίας Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων ΑΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ Ο ΚΑΠΠΑΔΟΚΗΣ διοργανώνει μουσική εκδήλωση με τίτλο «Δακρυσμένα Μάτια» αφιερωμένη στα παιδιά με αυτισμό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19:00’ στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητος Αιτωλοακαρνανίας (πρώην Νομαρχία). Θα […]
11:09 22/02/2024

Δράσεις για την εξασφάλιση προσβασιμότητας στα Καταστήματα των ΕΛΤΑ, με στόχο την ισότιμη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών

mikrometoxos.gr
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Με Άλλα Μάτια», υλοποιούν πρόγραμμα αξιολόγησης των ιδιόκτητων καταστημάτων τους, με στόχο την εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων ευρωπαϊκών προδιαγραφών προσβασιμότητας για την περαιτέρω διευκόλυνση πελατών με αναπηρία. Η αξιολόγηση υλοποιείται από focus group αναπήρων και επιστημόνων του χώρου, ώστε ο τελικός χρήστης να έχει […] The post Δράσεις για την εξασφάλιση προσβασιμότητας στα Καταστήματα των ΕΛΤΑ, με στόχο την ισότιμη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών first appeared on Mikrometoxos.gr.
13:09 06/02/2024

Πρησμένα Μάτια: 10 τρόποι για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση

instyle.gr
Τα πρησμένα μάτια αποτελούν μια κατάσταση που επηρεάζει αρνητικά την εμφάνιση του προσώπου, κάνοντας το βλέμμα πιο βαρύ και μειώνοντας την αυτοπεποίθηση. Πολλοί λόγοι μπορούν να δημιουργήσουν αυτήν την κατάσταση, όπως η γενετική προδιάθεση, η κατακράτηση υγρών, οι αλλεργίες, η έκθεση στον ήλιο, η έλλειψη ύπνου και η διατροφή. Γι’ αυτό και σήμερα, θα ανακαλύψουμε […] The post Πρησμένα Μάτια: 10 τρόποι για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση appeared first on InStyle.
15:46 28/01/2024

Σουηδίας Κλεόπας: “Κι ας μεγαλώνω, θα μεγαλώνουμε μαζί”

vimaorthodoxias.gr
Σουηδίας Κλεόπας: Πολύ όμορφα τελείωσε το 2023, με το σαραντισμό του μικρού Αθανασίου, γιού του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, καταξιωμένων μελών του Καθεδρικού μας Ναού, στη Στοκχόλμη. Κούκλος, ο Θανασάκης! Χαμογελαστός και πράος! Μου θύμησε, όταν τον κράταγα στα χέρια μου, τους στίχους του Μάκη Σεβίλογλου, από το CDτης Χαρούλας Αλεξίου, “Θα μεγαλώνουμε μαζί”: “Μάτια […]
10:09 02/01/2024

Σασμός: Μαρία Τζομπανάκη – «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα»: Το τραγούδι που συγκλόνισε στη σειρά

gossip-tv.gr
Η Μαρία Τζομπανάκη ερμηνεύει το «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα», σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, των δημιουργών του υπερεπιτυχημένου soundtrack της σειράς «Σασμός» που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.Περισσότερα...
23:37 29/11/2023

“Μάτια” πάνω από την Αρκτική: Ο δορυφόρος Arktika-M 2 της Ρωσίας αναφέρεται ότι θα εκτοξευθεί στις 16 Δεκεμβρίου

el.gr
Ο δεύτερος δορυφόρος Arktika-M, που είναι απαραίτητος για την παρακολούθηση της διαδρομής της Βόρειας Θάλασσας μεταξύ άλλων στόχων, θα εκτοξευθεί σε τροχιά από το διαστημόπλοιο Baikonur στις 16 Δεκεμβρίου, δήλωσε στο Sputnik πηγή από τη βιομηχανία πυραύλων και διαστήματος. Το άρθρο “Μάτια” πάνω από την Αρκτική: Ο δορυφόρος Arktika-M 2 της Ρωσίας αναφέρεται ότι θα εκτοξευθεί στις 16 Δεκεμβρίου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
14:09 15/11/2023

Μάτια: Ποια φάρμακα αυξάνουν τον κίνδυνο για ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς

iatropedia.gr
Τι δείχνει νέα μελέτη για τον ρόλο των αντιβιοτικών. Με ποια άλλα φάρμακα σχετίζεται η νόσος. Τι να κάνουν οι ασθενείς. The post Μάτια: Ποια φάρμακα αυξάνουν τον κίνδυνο για ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς appeared first on Iatropedia.
12:09 31/10/2023

Μάτια: Οι απίθανες προτάσεις που θα σας κάνουν να πείτε «ναι» στο χρωματιστό eyeliner

instyle.gr
Από τιρκουάζ ως ματζέντα, το χρωματιστό eyeliner προσφέρει τον πιο εύκολο τρόπο να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας με μία κίνηση. Παρόλο που το μαύρο eyeliner είναι η go-to επιλογή για το καθημερινό μας μακιγιάζ, υπάρχουν άπειρες άλλες εναλλακτικές για να δοκιμάσουμε. Από τιρκουάζ ως ματζέντα, το χρωματιστό eyeliner προσφέρει τον πιο εύκολο τρόπο να ανανεώσετε […] The post Μάτια: Οι απίθανες προτάσεις που θα σας κάνουν να πείτε «ναι» στο χρωματιστό eyeliner appeared first on InStyle.
08:47 28/10/2023

Η ΕΤΑΔ μετέτρεψε την ιστοσελίδα της σε προσβάσιμη για ΑμεΑ, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”

slpress.gr
Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε (ΕΤΑΔ), ως άμεση Θυγατρική του Υπερταμείου (Εθνικού Επενδυτικού Ταμείου), στο πλαίσιο της στρατηγικής βιωσιμότητας που εφαρμόζει, προχώρησε στην μετατροπή της κεντρικής ιστοσελίδας της www.hppc.gr σε προσβάσιμη για άτομα με αναπηρία. Η ΕΤΑΔ είναι η πρώτη από τις θυγατρικές του Ομίλου που ολοκλήρωσε τις ενέργειες συμπερίληψης για την ιστοσελίδα της, ενώ […] The post Η ΕΤΑΔ μετέτρεψε την ιστοσελίδα της σε προσβάσιμη για ΑμεΑ, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια” appeared first on slpress.gr.
17:28 05/10/2023

Μάτια: Γίνεται να προδίδουν τις αποφάσεις μας;

lamianow.gr
Κάθε απόφαση που παίρνουμε, μικρή ή μεγάλη, είναι το «αποκορύφωμα» μια σειράς συνειδητών και ασυνείδητων διαδικασιών που καθορίζουν τις επιλογές μας. Έχετε ποτέ σκεφτεί τι κάνουν τα μάτια μας εν μέσω όλων αυτών των διαδικασιών μέχρι να καταλήξουμε κάπου; Ας πάρουμε για παράδειγμα την περίπτωση που ψάχνουμε σε ηλεκτρονικά καταστήματα για να πάρουμε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια. […] The post Μάτια: Γίνεται να προδίδουν τις αποφάσεις μας; appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
23:37 01/10/2023

Φρένο στην εξάρτηση των παιδιών από τα κινητά

irafina.gr
Με τον Νόμο για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες, η ΕΕ από το τέλος του μήνα θα αναγκάσει τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες να ανοίξουν τα συστήματά τους σε έλεγχο από την Κομισιόν Απόλυτη προσήλωση. Μάτια που γυαλίζουν. Μονοσύλλαβες απαντήσεις. Ο σταθερός ήχος των μπιπ που προέρχονται από ένα smartphone. Είναι μια οικεία σκηνή για τους γονείς σε […]
23:46 23/08/2023

Μάτια χωριστά κλειστά: Μια εικαστική συνάντηση των Γιώργου Σταθόπουλου και Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο

monopoli.gr
Στη νέα έκθεση «Μάτια χωριστά κλειστά», η οποία παρουσιάζεται στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην Πάρο, ο Γιώργος Σταθόπουλος και ο Λάκης Λαζόπουλος «συνομιλούν», ο καθένας μέσα από τη δική του εικαστική γλώσσα, για όλα εκείνα που τους απασχολούν.
14:53 10/07/2023

«Μάτια» της ΑΕΚ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 στην Αργεντινή

Gazzetta
Η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αργεντινή έχει στείλει σκάουτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών.
02:00 30/05/2023

ΒΙΝΤΕΟ - H συγκινητική ομιλία Μπαρτζώκα μετά τον χαμένο τελικό: «Κάντε μου μια χάρη...»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - H συγκινητική ομιλία Μπαρτζώκα μετά τον χαμένο τελικό: «Κάντε μου μια χάρη...» 22/05/2023 Το κλίμα ήταν βαρύ στα αποδυτήρια της «Ζαλγκίριο Αρένα». Μάτια υγρά από τα δάκρυα, σκυμμένα κεφάλια από την απογοήτευση για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, απευθυνόμενος στους παίκτες του μετά την ήττα από τη Ρεάλ, δήλωσε περήφανος για αυτούς και την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους κάλεσε να έχουν ψηλά το κεφάλι. «Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τον σεβασμό μου για την προσπάθεια που κάνατε όλη τη σεζόν. Ήταν μια φανταστική σεζόν για μας. Ήταν μια σπουδαία ομάδα. Προηγούμασταν σε όλο τον αγώνα στον τε
12:34 22/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load