Γλυκά Νερά: «Δολοφονήθηκε με δειλό τρόπο η κόρη μου», λέει ο πατέρας της Καρολάιν
12:10 - 17/07/2021
Δικαιοσύνη ζητά ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, με συνέντευξή του στην αγγλική Daily Mail. «Τι καλός ηθοποιός αποδείχθηκε», είπε για τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών που ακόμα θέλει να του σπάσει το κεφάλι. «Η παρηγοριά που μας προσφέρει η παρουσία της Λυδίας στο σπίτι, είναι ένας παράγοντας μετριασμού σε όλη αυτή την τραγική υπόθεση. Όμως, δεν είμαι νέος και όλοι μας είμαστε θνητοί. Έχω μια βαθιά ανησυχία ότι μπορεί να μην μπορώ να φροντίσω τη Λυδία εκείνα τα χρόνια που θα χρειαστεί τη μεγαλύτερη υποστήριξη. Ο μοναδικός μου στόχος τώρα, είναι να δώσω την καλύτερη ζωή στο παιδί της υπέροχης κόρης μου», είπε ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: Η Λυδία μας δίνει παρηγοριά λέει ο πατέρας της Κάρολαϊν
Η μόλις ενός έτους Λυδία, το μωρό που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας της λίγες ώρες αφού ο πατέρας της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είχε δολοφονήσει τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά για τη Σουζάνα και τον Ντέιβιντ Κράουτς. Το αποκαλύπτει ο δεύτερος μιλώντας στη Daily Mail. ... Περισσότερα
To άρθρο Γλυκά Νερά: Η Λυδία μας δίνει παρηγοριά λέει ο πατέρας της Κάρολαϊν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο