Βίκυ Χατζηβασιλείου για εμβολιασμό: «Όχι σε έναν ακόμη εθνικό διχασμό»
12:23 - 17/07/2021
Μετά το τελευταίο της ποστ για τον κορονοϊό, το οποίο συζητήθηκε πολύ, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε νέα ανάρτηση στον προσωπικό […]
The post Βίκυ Χατζηβασιλείου για εμβολιασμό: «Όχι σε έναν ακόμη εθνικό διχασμό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Β.Χατζηβασιλείου για εμβολιασμό: «Ας μην διχάσουμε για ακόμη μία φορά τους Έλληνες»
H Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσω μίας νέας ανάρτησης στα social media αναφέρθηκε στο θέμα του εμβολιασμού και έστειλε το δικό της μήνυμα που αναφέρει ότι δεν υπάρχει λόγος για ακόμη έναν εθνικό διχασμό.
Όλα όσα έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου:
«Πάντα θεωρούσα ότι το πιο μελανό κομμάτι στην ιστορία των Ελλήνων (από την εποχή ακόμη που οι Ίωνες αντιμάχονταν τους Δωριείς) το γράφει μ’ έναν αρχετυπικό τρόπο ο Διχασμός. Γι’ αυτό απεχθάνομαι τον διχαστικό λόγο και κυρίως το διχαστικό πράττειν. Δεν είμαι ούτε με τους εμβολιασμένους ούτε με τους ανεμβολίαστους. Δεν είμαι ούτε αρνητής των εμβολίων ούτε και υπέρμαχος του υποχρεωτικού καθολικού εμβολιασμού. Είμαι με την κοινή λογική και σίγουρα με τους πολίτες που
Διαβάστε το στο pronews.grΒίκυ Χατζηβασιλείου για εμβολιασμό: Όχι σε έναν ακόμη εθνικό διχασμό
Δημοσιεύθηκε: 17 Ιουλίου 2021 15:30 Μετά το τελευταίο της ποστ για τον κορονοϊό η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βίκυ Χατζηβασιλείου για εμβολιασμό: Όχι σε έναν ακόμη εθνικό διχασμό
Διαβάστε το στο spoilers