Τράγκας: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεγαλύτερος εφιάλτης από τον πατέρα του»

16:08 - 17/07/2021

Τράγκας: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεγαλύτερος εφιάλτης από τον πατέρα του» Ο εφιάλτης, γιός του Ιουλιανού αποστάτη, θα επιχειρήσει πρόωρες εκλογές, ενδεχομένως με εκτεταμένη επιχείρηση νοθείας. Συνεχίζεται με ένταση ο εμφύλιος πόλεμος στην δεξιά παράταξη. Με δήλωση του ο πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι , Γιώργος Τράγκας εξαπέλυσε σκληρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού λέγοντας ότι «ο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Costa Navarino: Μάγεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πώς εμφανίστηκε στην παραλία [φωτο]

Πώς εμφανίστηκε στην παραλία του Costa Navarino ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Εντυπωσιακή η παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πολυτελές ξενοδοχείο – κόσμημα της Μεσσηνίας, Costa Navarino. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε το πολυτελές θέρετρο Costa Navarino για τριήμερη ξεκούραση, προκειμένου να γεμίσει μπαταρίες καθώς το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερα βεβαρυμμένο. Να σημειωθεί ότι τα […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Costa Navarino: Μάγεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πώς εμφανίστηκε στην παραλία [φωτο].

Διαβάστε το στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή