#Γιώργος Τράγκας

Γιώργος Τράγκας: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο των κληρονόμων του – Ο Γιάννης Τράγκας μήνυσε τη Μαρία Καρρά

empisteutiko.gr
Νέο επεισόδιο στο σήριαλ του «άγριου πολέμου των Τράγκα», ξεκινάει να γράφεται, μετά τη μήνυση που κατέθεσε στην ελληνική Δικαιοσύνη, ο γιος του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης σε βάρος της χήρας Μαρίας Καρρά, ενός Ελβετού δικηγόρου από τη Γενεύη και μιας συμβολαιογράφου στο Μονακό, για απιστία κακουργηματικού χαρακτήρα. Ο υιός Τράγκας, κατηγορεί τη μητριά του, τον Ελβετό δικηγόρο ο […] The post Γιώργος Τράγκας: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο των κληρονόμων του – Ο Γιάννης Τράγκας μήνυσε τη Μαρία Καρρά appeared first on Empisteutiko.gr.
10:58 01/12/2023

Γιώργος Τράγκας: Η χειρόγραφη διαθήκη του και η επιθυμία για το μοίρασμα της περιουσίας στην οικογένειά του

tlife.gr
Την τελευταία επιθυμία του Γιώργου Τράγκα για το μοίρασμα της περιουσίας στην οικογένειά του, αποκαλύπτει η To άρθρο Γιώργος Τράγκας: Η χειρόγραφη διαθήκη του και η επιθυμία για το μοίρασμα της περιουσίας στην οικογένειά του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:48 13/03/2023

Γιώργος Τράγκας: Η ιδιόχειρη διαθήκη που περιλαμβάνει τα σπίτια και τα μετρητά του δημοσιογράφου

tromaktiko.gr
Στις 17 Φεβρουαρίου του 2022, μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα, ο Ζερόμ Φουζερά Λαβερνιόλ, αντιπρόεδρος του Πρωτοδικείου στο πριγκιπάτο του Μονακό, πέρασε την είσοδο του Palais de Justice για να πάει στο γραφείο του. Λίγη ώρα αργότερα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, συνέταξε μια δικαστική πράξη η οποία περιείχε την κατάθεση, το άνοιγμα και την περιγραφή […] The post Γιώργος Τράγκας: Η ιδιόχειρη διαθήκη που περιλαμβάνει τα σπίτια και τα μετρητά του δημοσιογράφου appeared first on Tromaktiko.gr.
10:42 13/03/2023

Γιώργος Τράγκας: Ποινική δίωξη στην Μαρία Καρρά για απόκρυψη εκατομμυρίων ευρώ

Newsit
Δύο κακουργηματικές κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε βάρος της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά, για απόκρυψη στα πόθεν έσχες περιουσιακών στοιχείων εκατομμυρίων ευρώ,από το 2012 έως το 2019. Συγκεκριμένα, σε βάρος της χήρας του δημοσιογράφου ασκήθηκε ποινική δίωξη για υποβολή ανακριβών δηλώσεων πόθεν έσχες από το 2012 έως το 2015 και για μη υποβολή δηλώσεων πόθεν ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Τράγκας: Ποινική δίωξη στην Μαρία Καρρά για απόκρυψη εκατομμυρίων ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:32 23/02/2023

Ο Γιώργος Τράγκας είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από «γορίλα» του Ανδρέα Παπανδρέου (vid)

Gazzetta
Μια δήλωση του Γιώργου Τράγκα για την Δήμητρα Λιάνη που επιβεβαίωνε τη σχέση της με τον Ανδρέα Παπανδρέου πυροδότησε βίαιες καταστάσεις.
08:12 01/02/2023

Δείτε την εκπληκτική βίλα του Γιώργου Τράγκα στη Μύκονο με πισίνες και ανεμπόδιστη θέα στην Ψαρρού

Newsit
Ο Γιώργος Τράγκας είχε προχωρήσει στην αγορά της βίλας και είχε επενδύσει. Η Μύκονος ήταν ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς… Ο Γιώργος Τράγκας είχε χρήματα για αγορές και η Μύκονος δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Οι τσουχτερές τιμές δεν ήταν όπως φαίνεται πρόβλημα για τον ίδιο. Ο δημοσιογράφος και εκδότης είχε προχωρήσει στην αγορά μιας πολυτελέστατης ... Περισσότερα To άρθρο Δείτε την εκπληκτική βίλα του Γιώργου Τράγκα στη Μύκονο με πισίνες και ανεμπόδιστη θέα στην Ψαρρού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:04 30/01/2023

Γιώργος Τράγκας: Ο γιος του, Γιάννης Τράγκας πούλησε τη βίλα στη Μύκονο – Αυτό είναι το ποσό που κατέβαλε ο νέος ιδιοκτήτης

tlife.gr
Πουλήθηκε ένα από τα  εντυπωσιακά ακίνητα που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας. Όπως αποκαλύπτει η To άρθρο Γιώργος Τράγκας: Ο γιος του, Γιάννης Τράγκας πούλησε τη βίλα στη Μύκονο – Αυτό είναι το ποσό που κατέβαλε ο νέος ιδιοκτήτης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:24 30/01/2023

Γιώργος Τράγκας: Έσπασε τη σιωπή της η Μαρία Καρρά – «Με στοχοποίησαν λες και ήταν πιόνι στα χέρια μου»

Newsbeast.gr
Τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα έκανε η χήρα του, Μαρία Καρρά, χαρακτηρίζοντας «επικοινωνιακό κανιβαλισμό» όσα έχουν ακουστεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα. «Ο Γιώργος είχε μια περιουσία, η οποία στην πραγματικότητα απέχει πάρα πολύ από αυτά που δημοσιεύονται. Τα δημοσιεύματα γράφουν πράγματα που δεν υπάρχουν. Στοχοποιήθηκα από την αρχή. Με μεγάλα γράμματα έγραφαν: «Η χήρα που τα ήξερε όλα». Λες και ο Γιώργος ήταν ένα πιόνι στα χέρια μου κι εγώ έκανα τα πάντα. Ο επικοινωνιακός καννιβαλισμός ξεπέρασε κάθε όριο. Η δεοντολογία χάθηκε, ακόμα και για το νεκρό, που δεν μπορεί να μιλήσει», ανέφερε αρχικά σε συνέντευξή της στη Real News και συνέχισε: «Υπάρχει τ
11:30 18/12/2022

Ένας χρόνος από τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα: Εξακολουθεί να βρίσκεται υπό εισαγγελική διερεύνηση η «αμύθητη» περιουσία

Newsbeast.gr
Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα και στο επίκεντρο εξακολουθούν να βρίσκονται τα περιουσιακά στοιχεία που άφησε πίσω του. Ο εκδότης και ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός είχε γνωστοποιήσει την 1η Δεκεμβρίου 2021 με ανάρτησή του στο Διαδίκτυο ότι νοσεί από κορονοϊό και εισήχθη στο νοσοκομείο «Σωτηρία» τρία εικοσιτετράωρα αργότερα. Δυστυχώς η υγεία του επιδεινώθηκε και στις 10 Δεκεμβρίου διασωληνώθηκε ενώ στην εντατική υπέστη καρδιακό επεισόδιο και του τοποθετήθηκε στεντ. Εξέπνευσε στις 03:10 το πρωί της 14ης Δεκεμβρίου από σειρά επιπλοκών, σε ηλικία 72 ετών. Η κοινή γνώμη έμεινε άναυδη όταν μετά τον θάνατό του γνωστοποιήθηκε η κινητή και κυρίως περι
12:12 15/12/2022

Γιώργος Τράγκας: «Φύλλο και φτερό» τα πόθεν έσχες της χήρας του δημοσιογράφου

zappit.gr
Ειδικότερα, φέρεται τη περίοδο από το 2012 έως το 2016 να υπέβαλλε ανακριβές πόθεν έσχες και από το 2017 έως […] The post Γιώργος Τράγκας: «Φύλλο και φτερό» τα πόθεν έσχες της χήρας του δημοσιογράφου appeared first on Zappit.
18:12 14/11/2022

Μαρία Καρρά: Φύλλο και φτερό το πόθεν έσχες της για τα 30 εκατ. ευρώ - Δεν πρόκειται για την κληρονομιά του Τράγκα;

thetoc.gr
Τα 30 εκατ. ευρώ φέρονται να είναι περιουσία της Μαρίας Καρρά και να μην έχουν σχέση με την κληρονομιά που της άφησε ο Γιώργος Τράγκας.
18:12 14/11/2022

Γιώργος Τράγκας: Τι έδειξε η έρευνα για το Πόθεν Έσχες της συζύγου του, Μαρίας Καρρά – «Λείπουν» 30 εκατoμμύρια

okmag.gr
Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης μπαίνει, για δεύτερη φορά η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά. Μετά τη διάταξη του Προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Ενέργειες Χαράλαμπου Βουρλιώτη, με βάση την οποία δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του ζεύγους Τράγκα, ήρθε νέο χτύπημα, για τη σύζυγο του εκλιπόντα εκδότη και δημοσιογράφου. Διενεργείται δικαστική […] The post Γιώργος Τράγκας: Τι έδειξε η έρευνα για το Πόθεν Έσχες της συζύγου του, Μαρίας Καρρά – «Λείπουν» 30 εκατoμμύρια appeared first on OK.
20:56 27/10/2022

Γιώργος Τράγκας: Πόσα εκατομμύρια ευρώ «ξέχασε» να δηλώσει η Μαρία Καρρά

tlife.gr
Οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα και η σύζυγός του Μαρία Καρρά, είχαν κληθεί να παρευρεθούν To άρθρο Γιώργος Τράγκας: Πόσα εκατομμύρια ευρώ «ξέχασε» να δηλώσει η Μαρία Καρρά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:44 27/10/2022

Γιώργος Τράγκας: Παραδόθηκαν στη Μαρία Καρρά και τους γιους του οι φάκελοι με τα περιουσιακά στοιχεία του

tlife.gr
Σήμερα, στο Ειρηνοδικείο στο Μαρούσι παραδόθηκαν στους νόμιμους κληρονόμους του οι φάκελοι που αναγράφουν τα περιουσιακά To άρθρο Γιώργος Τράγκας: Παραδόθηκαν στη Μαρία Καρρά και τους γιους του οι φάκελοι με τα περιουσιακά στοιχεία του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:06 26/10/2022

Γιώργος Τράγκας: Ποιοι έκαναν τελικά αποδοχή κληρονομιάς

protagon.gr
 «Δεν υφίσταται καμία ποινική δίωξη. Η εντολέας μου έχει αποδεχθεί επ’ ωφελεία απογράφης το σύνολο της κληρονομίας του. 23 εκατ. ευρώ το σύνολο της περιουσίας του», δήλωσε ο δικηγόρος της Μαρίας Καρρά. «Εκτός κάδρου έρευνας» και τα παιδιά του The post Γιώργος Τράγκας: Ποιοι έκαναν τελικά αποδοχή κληρονομιάς appeared first on Protagon.gr.
10:54 08/09/2022

Γιώργος Τράγκας: Προσφυγή κατά της δήμευσης της περιουσίας καταθέτει η Μαρία Καρρά

Newsit
Το σίριαλ με την υπόθεση της περιουσίας που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας συνεχίζεται με την Μαρία Καρρά να προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης κατατίθεται η προσφυγή της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά κατά της διάταξης της αρχής για την δέσμευση της περιουσίας της, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Θεόδωρος ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Τράγκας: Προσφυγή κατά της δήμευσης της περιουσίας καταθέτει η Μαρία Καρρά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:54 29/06/2022

Γιώργος Τράγκας: Τα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που αποδίδονται στην Μαρία Καρρά

tlife.gr
Συνεχίζεται η έρευνα για την πολυσυζητημένη περιουσία που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας. Την ίδια To άρθρο Γιώργος Τράγκας: Τα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που αποδίδονται στην Μαρία Καρρά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:40 28/06/2022

Γιώργος Τράγκας: "Εγώ έφτιαχνα τις offshore του" - Λύνει τη σιωπή του ο δικηγόρος πίσω από τις εταιρείες-φαντάσματα

thetoc.gr
Ο δικηγόρος πίσω από τις εταιρείες offshore που κατείχε ο Γιώργος Τράγκας λύνει τη σιωπή του
15:22 25/06/2022

Δημήτρης Αρβανίτης: «Ο Γιώργος Τράγκας ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε ο Δημήτρης Αρβανίτης. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για το σκηνικό […] The post Δημήτρης Αρβανίτης: «Ο Γιώργος Τράγκας ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου» appeared first on Zappit.
13:02 25/06/2022

Το συγκλονιστικότερο έγκλημα στην Ελλάδα που δεν διαλευκάνθηκε ποτέ – Η εμπλοκή του Γιώργου Τράγκα

irafina.gr
Είναι ένα από τα πλέον απεχθή εγκλήματα που έγιναν στην Ελλάδα, μια μέρα σαν σήμερα ανακαλύφθηκε, ήρθε στο φως, αλλά δεν… φωτίστηκε ποτέ: Η δολοφονία των μελών της οικογένειας Χρυσαφίδη στη βίλα τους στην Εκάλη, την οποία προσπάθησε να αγοράσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ένα χρόνο μετά τη σφαγή. Τα μέλη της οικογένειας Χρυσαφίδη, ο […]
11:52 24/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load