Φολέγανδρος - Πατέρας 26χρονης: «Πιστεύω ότι αυτός σκότωσε το παιδί μου»
23:40 - 17/07/2021
Ο πατέρας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, είναι πεπεισμένος ότι ο 30χρονος είναι ο δολοφόνος της κόρης του, καθώς στο άκουσμα του εντοπισμού του από την αστυνομία και το λιμενικό μιλώντας σε ιστοσελίδα τόνισε πως «πιστεύω ότι το σκότωσε το παιδί μου».
Η δήμαρχος του νησιού, Ευθαλία Παπαδοπούλου από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο όπου και συνελήφθη ο φίλος της 26χρονης από τους άντρες του λιμενικού.
Ήταν η γυναίκα που ενημέρωσε την αστυνομία και το λιμενικό όταν ενημερώθηκε από κάτοικο του νησιού που έτυχε να περνάει από εκεί ότι ο φίλος της Γαρυφαλιάς βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας κρυμμένος και φοβισμένος.
«Έτυχε να περνάει από το σημείο της τραγωδίας μια κάτοικος του νησιού, η οποία είδε κ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φολέγανδρος-μητέρα 26χρονης: Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό
«Ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα, ένας επιστήμονας, δώρο για την οικογένεια και τα αδέρφια της» είπε η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο φίλο της, ο οποίος και ομολόγησε την ενοχή του.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΦολέγανδρος, ξέσπασε ο πατέρας της Γαρυφαλιάς: «Αυτός σκότωσε το παιδί μου». Ποιος ο 30χρονος
Τι δήλωσαν o πατέρας της άτυχης Γαρυφαλλιάς και η δήμαρχος Φολεγάνδρου για τον 30χρονο φίλο της; Σοκαρισμένο το πανελλήνιο και η Φολέγανδρος από τη δολοφονίας της Γαρυφαλιάς. Ο 30χρονος φίλος της 26χρονης κοπέλας συνελήφθη στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η κοπέλα. Πεπεισμένος ότι ο 30χρονος είναι ο δολοφόνος της κόρης του είναι ο πατέρας της […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Φολέγανδρος, ξέσπασε ο πατέρας της Γαρυφαλιάς: «Αυτός σκότωσε το παιδί μου». Ποιος ο 30χρονος.
Διαβάστε το στο fimes.grΦολέγανδρος-Γονείς 26χρονης: «Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό»
Για την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά τους μίλησαν οι γονείς της άτυχης Γαρυφαλλιάς, η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο...
The post Φολέγανδρος-Γονείς 26χρονης: «Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό» appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr