Mαίρη Συνατσάκη: Το δημόσια ξέσπασμα για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο – “Έχω σκάσει…”
16:04 - 18/07/2021
Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε σήμερα το πρωί μέσα από τα stories της η Μαίρη Συνατσάκη.
To άρθρο Mαίρη Συνατσάκη: Το δημόσια ξέσπασμα για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο – “Έχω σκάσει…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Συνατσάκη: Ξέσπασε για την δολοφονία στην Φολέγανδρο - Έχω σκάσει, δεν ξέρω τι να πω
Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε σήμερα το πρωί μέσα από τα stories της
Διαβάστε το στο Ξέσπασε η Μαίρη Συνατσάκη για την δολοφονία στην Φολέγανδρο: «Έχω σκάσει, δεν ξέρω τι να πω»
Η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε εκτενώς στην πατριαρχία και πόσο κακό κάνει σε γυναίκες και άνδρες
Διαβάστε το στο Αλ. Τσίπρας : Μήνυμα για την γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο
Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε τις δραματικές εξελίξεις στη Φολέγανδρο «’Αλλη μία γυναικοκτονία για την οποία ευθύνεται μία “κακιά στιγμή“», σημειώνει σε ανάρτησή του…
Διαβάστε το στο politik.grΟργή Γεννηματά για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Φτάνει πια
«Ο φόβος είναι πια μέσα στα σπίτια για τις γυναίκες. Φτάνει πια» τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνοντας πως «οι κοινωνίες μας γύρισαν πίσω με την πανδημία».
Διαβάστε το στο efsyn.gr