Κοζάνη: Μπουρίνι ξήλωσε σκεπές και άφησε τον Παλαμά δίχως ρεύμα – Δείτε τις εικόνες καταστροφής

18:58 - 18/07/2021

Μεγάλες καταστροφές στην Καρδίτσα από ένα ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε την περιοχή του Παλαμά. Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να αλλάξουν το σκηνικό… Ισχυρό μπουρίνι έπληξε την περιοχή του Παλαμά στην Καρδίτσα το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουλίου με κύρια χαρακτηριστικά την ισχυρή βροχόπτωση, το χαλάζι και τους πολύ ισχυρούς ανέμους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ... Περισσότερα To άρθρο Κοζάνη: Μπουρίνι ξήλωσε σκεπές και άφησε τον Παλαμά δίχως ρεύμα – Δείτε τις εικόνες καταστροφής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νίνα Λοτσάρη: «Βρήκα τρόπους να μη ριζώσει η κακοποιητική συμπεριφορά μέσα μου, έβαλα όρια»

Ναν για την επική ντρίμπλα στον Μπράιαντ: «Είναι απλά άλλος ένας κώνος μπροστά μου»

Μαινόμενος Ιφί, διέλυσε τον πάγκο της Παρί σε τάιμ άουτ στο παιχνίδι με τη Ρεάλ

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας – Καθυστερήσεις 30 λεπτών σε Αττική Οδό

ΑΕΚ: Η απογείωση 62 θέσεων στην κατάταξη της UEFA με ρεκόρ βαθμών και τα τρελά λεφτά που μπήκαν στα ταμεία της

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσπασε τη σιωπή του για το μέλλον του: Οσοι μιλούν για εμένα, στην πραγματικότητα δεν με γνωρίζουν