Η τρυφερή εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για τον σύζυγο της, Ανδρέα Καψάλη

10:10 - 14/12/2019

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά για να κάνει ποδαρικό, το βράδυ της Παρασκευής, στο νέο κύκλο του “After Dark”. Η τραγουδίστρια και coach του The Voice αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη προχωρώντας σε μια ξεχωριστή εξομολόγηση καρδιάς. “Αρκετές φορές συμβουλεύομαι τον Ανδρέα στα επαγγελματικά μου. Ειδικά όταν προβληματίζομαι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα τρυφερά λόγια της Έλενας Παπαρίζου για τον σύζυγό της

Το βράδυ της Παρασκευής, η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά. Η τραγουδίστρια και...

Διαβάστε το στο Zougla

Τα τρυφερά λόγια της Έλενας Παπαρίζου για τον σύζυγό της

Το βράδυ της Παρασκευής, η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά. Η τραγουδίστρια και coach του The...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η τρυφερή εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για τον σύζυγο της (VIDEO)

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά για να κάνει ποδαρικό, το βράδυ της Παρασκευής, στο νέο κύκλο του “After Dark”. Η τραγουδίστρια και coach του The Voice αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη προχωρώντας σε μια ξεχωριστή εξομολόγηση καρδιάς. “Αρκετές φορές συμβουλεύομαι τον Ανδρέα στα επαγγελματικά μου. Ειδικά όταν προβληματίζομαι επειδή έχει έναν άλλο τρόπο που σκέφτεται, μια ορθή λογική και προσέγγιση για τα πράγματα” σημείωσε η Έλενα Παπαρίζου για τον σύζυγο της. “Εμένα σαν καλλιτέχνη με πιάνουν τα καλλιτεχνικά μου, τα ευαίσθητα και οι τρέλες μου” συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. “Κάποια στιγμή είναι ωραία να μου λέει πως ένα και ένα κάνουν

Διαβάστε το στο thestival.gr

Έλενα Παπαρίζου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγο της, Ανδρέα Καψάλη! [video]

Η τρυφερή εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για τον σύζυγο της, Ανδρέα Καψάλη. The post Έλενα Παπαρίζου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγο της, Ανδρέα Καψάλη! [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Όλοι μιλούν για την ερωτική εξομολόγηση της Παπαρίζου στον Ανδρέα Καψάλη

Η Έλενα Παπαρίζου στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή After Dark στον ΣΚΑΪ, δεν φοβήθηκε να μιλήσει για όλα. Και μάλιστα, η ερωτική της εξομολόγηση προς τον σύντροφό της έγινε θέμα συζήτησης! Καλεσμένη η Έλενα Παπαρίζου στον Θέμη Γεωργαντά δεν θα γινόταν να μη μιλήσει και για τα προσωπικά της και συγκεκριμένο τον σύζυγό της, […] Το άρθρο Όλοι μιλούν για την ερωτική εξομολόγηση της Παπαρίζου στον Ανδρέα Καψάλη εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”