Μ.Βορίδης: «Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα έχουν χρονικό περιθώριο για να εμβολιαστούν»
11:20 - 19/07/2021
Για τα ζητήματα που προκύπτουν από την συζήτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού μίλησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.
Όπως είπε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας, η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού δεν αφορά το σύνολο του πληθυσμού. Συνέχισε δε λέγοντας πως «βρίσκονται σε ιδιαίτερα ευαίσθητους χώρους οι εργαζόμενοι που τους αφορούν. Όπως όσοι φροντίζουν υπερήλικες και μετέπειτα το υγειονομικό προσωπικό».
Ο κ. Βορίδης εξήγησε πως αν δεν υπάρξει ειδική διάταξη νόμου που θα αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, θα ισχύουν κυρώσεις για παράβαση σύμβασης εργασίας. Απαντώντας δε σε ερώτηση που αφορούσε στις κυρώσεις που θα μπορούσαν να υπάρξουν, είπε πως «υπάρχει μια βεντάλια επιλογών»
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr