Τόλης Βοσκόπουλος - Τζούλια Παπαδημητρίου: Ο θυελλώδης έρωτας που οδήγησε στα δικαστήρια

12:38 - 19/07/2021

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ένας άνδρας που λάτρευε τις γυναίκες που είχε δίπλα του, αφού όταν ερωτευόταν ήταν πάντα εκεί. Η γνωριμία του με την Τζούλια Παπαδημητρίου...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τόλης Βοσκόπουλος – Τζούλια Παπαδημητρίου: Ο θυελλώδης έρωτας και η «μάχη» στα δικαστήρια

Τόλης Βοσκόπουλος: Θρήνος για τον αγαπημένο τραγουδιστή, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Το ελληνικό τραγούδι θρηνεί καθώς σε ηλικία 81 ετών πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας πραγματικός θρύλος του πενταγράμμου. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ένας άνδρας που λάτρευε τις γυναίκες. Ζούσε από τον έρωτά τους, τον εξυμνούσε,... The post Τόλης Βοσκόπουλος – Τζούλια Παπαδημητρίου: Ο θυελλώδης έρωτας και η «μάχη» στα δικαστήρια appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τόλης Βοσκόπουλος: Επιμένει η Τζούλια Παπαδημητρίου ότι η Χαρά ήταν κόρη του ακόμη και την ημέρα του θανάτου του

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε η Τζούλια Παπαδημητρίου, την ημέρα του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου. Παρά την οριστική και αμετάκληση απόφαση του Αρείου Πάγου ότι η Χαρά δεν είναι κόρη του μεγάλου τραγουδιστή, η πρώην σύντροφός του επιμένει. Μιλώντας στο debater.gr για τον χαμό του σπουδαίου καλλιτέχνη δήλωσε: “Τι να πω… Ένας θάνατος είναι ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο θυελλώδης έρωτας με την Τζούλια Παπαδημητρίου και η δικαστική διαμάχη

Στην ελληνική μουσική σκηνή είναι λίγα τα ονόματα που απασχόλησαν τόσο πολύ με την προσωπική τους ζωή, τους έρωτες και τα μεγάλα πάθη τους

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»