#Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν μοιράστηκε τη θεατρική σκηνή με τη Γεωργία Βασιλειάδου – Σπάνια φωτογραφία

instyle.gr
Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία ο Τόλης Βοσκόπουλος μοιράζεται τη θεατρική σκηνή με τη Γεωργία Βασιλειάδου. Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του: “Ο Τόλης Βοσκόπουλος με τη Γεωργία Βασιλειάδου αρχές της δεκαετίας του ’60 στη θεατρική σκηνή του Περοκέ, όπου εμφανίζεται […] The post Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν μοιράστηκε τη θεατρική σκηνή με τη Γεωργία Βασιλειάδου – Σπάνια φωτογραφία appeared first on InStyle.
22:48 24/04/2024

Τζούλια Παπαδημητρίου: «Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του»

Newside.gr
Τζούλια Παπαδημητρίου: «Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του» Τζούλια Παπαδημητρίου: Η δήλωση για τον Τόλη Βοσκόπουλο Ο «Πρίγκιπας» του Ελληνικού τραγουδιού, Τόλης Βοσκόπουλος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς, προκαλώντας θλίψη στο πανελλήνιο. Υπήρξε ένας από τους πιο […] Το άρθρο Τζούλια Παπαδημητρίου: «Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
10:00 01/02/2024

Τερέζα: «Αν ο Τόλης Βοσκόπουλος έζησε 20 χρόνια παραπάνω, το χρωστάει στην Άντζελα Γκερέκου»

zappit.gr
Την Τερέζα συνάντησε η κάμερα του «I Love ΣουΚού» και η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει πώς γράφτηκε […] The post Τερέζα: «Αν ο Τόλης Βοσκόπουλος έζησε 20 χρόνια παραπάνω, το χρωστάει στην Άντζελα Γκερέκου» appeared first on Zappit.
16:00 25/11/2023

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο “πρίγκιπας” του ελληνικού τραγουδιού ντυμένος τσολιάς ποζάρει με τον πατέρα του σε ηλικία 12 ετών

instyle.gr
Ο Τόλης Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1940. Με αφορμή τη συμπλήρωση 83 ετών από τη γέννηση του “πρίγκιπα” του ελληνικού τραγουδιού, ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία ο 12χρονος τότε Τόλης Βοσκόπουλος ντυμένος τσολιάς ποζάρει με τον πατέρα του σε ηλικία […] The post Τόλης Βοσκόπουλος: Ο “πρίγκιπας” του ελληνικού τραγουδιού ντυμένος τσολιάς ποζάρει με τον πατέρα του σε ηλικία 12 ετών appeared first on InStyle.
14:46 27/07/2023

Άντζελα Γκερέκου: Το βίντεο που δημοσίευσε με τον Τόλη Βοσκόπουλο για τα δύο χρόνια από τον θάνατό του

tlife.gr
Σαν σήμερα, 19 Ιουλίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος το 2021 έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος To άρθρο Άντζελα Γκερέκου: Το βίντεο που δημοσίευσε με τον Τόλη Βοσκόπουλο για τα δύο χρόνια από τον θάνατό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 19/07/2023

Όταν ο Γιάννης Βογιατζής έλεγε πως: «Θα στενοχωρηθώ αν πεθάνω και βγάζουν τα τραγούδια μου με την φωνή άλλου»

Newsbeast.gr
Σε ηλικία 89 ετών έφυγε ο Γιάννης Βογιατζής από τη ζωή και βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο τραγουδιστής, σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις είχε εξομολογηθεί πως είχε βρεθεί δυο φορές στα κρατητήρια επειδή δεν είχε λεφτά να πληρώσει ενώ είχε εξηγήσει για ποιο λόγο δεν του αρέσει να συμπεριλαμβάνονται σε δισκογραφικές δουλειές τραγουδιστών, τραγούδια πεθαμένων καλλιτεχνών. Σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα, είχε πει αρχικά: «Τραγουδάω από τότε που γεννήθηκα. Ετοιμαζόμουν να μπω στη σχολή Ευελπίδων, αλλά με πρόλαβε το τραγούδι. Σταμάτησα να τραγουδάω, γιατί θεωρώ υπερβολή όταν περνάνε τα χρόνια να θες να κάνεις τ
20:18 15/05/2023

Αστέρια Γλυφάδας: Από τον Κωνσταντάρα και τον Βουτσά στο σήμερα (Βίντεο Drone)

ieidiseis.gr
Τα ιστορικά Αστέρια Γλυφάδας είναι έτοιμα να ανοίξουν τις πόρτες τους ξανά.Τα Αστέρια Γλυφάδας αποτέλεσε ένα μυθικό μέρος της Αθήνας που έχει γράψει χρυσές σελίδες στην κοσμική και στην νυχτερινή ζωή της πόλης. Λάμπρος Κωνσταντάρας, Κώστας Βουτσάς, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους είτε στην διάσημη Πλαζ των Αστεριών, ειτε στο νυχτερινό κέντρο. Τόλης Βοσκόπουλος, Στράτος Διονυσίου, Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση, Κωνσταντίνα, Νότης Σφακιανάκης είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν και αποθεώθηκαν δίπλα στα κύματα της Γλυφάδας. Φτάνοντας στο σήμερα, τα Αστέρια
18:36 21/04/2023

Τόλης Βοσκόπουλος: Σε πλειστηριασμό οι βέρες από τον πρώτο του γάμο

okmag.gr
Σε πλειστηριασμό βγαίνουν το Σάββατο οι βέρες από τον πρώτο γάμο που έκανε ο Τόλης Βοσκόπουλος με τη Στέλλα Στρατηγού. Αυτή την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Super Κατερίνα» που μίλησε με τον Γιώργο Τσαγκαράκη, τον γνωστό χρυσοχόο, συλλέκτη και δημοπράτη που τις έχει στην κατοχή του. Όπως ανέφερε  ο buyer του Cash or  Trash, η […] The post Τόλης Βοσκόπουλος: Σε πλειστηριασμό οι βέρες από τον πρώτο του γάμο appeared first on OK! Magazine.
12:52 10/02/2023

Σε πλειστηριασμό οι βέρες του Τόλη Βοσκόπουλου – Τι συνέβη

eleftherostypos.gr
Ο Τόλης Βοσκόπουλος γνώρισε την Άντζελα Γκερέκου το 1995 και ένα χρόνο αργότερα, το 1996, οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κέρκυρα. Το 2001 ήρθε στον κόσμο το παιδί τους, η μονάκριβή τους κόρη, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία πλέον θρηνεί καθημερινά για την απώλεια του πατέρα της. Διαβάστε περισσότερα στο […] Το άρθρο Σε πλειστηριασμό οι βέρες του Τόλη Βοσκόπουλου – Τι συνέβη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:42 10/02/2023

Γιάννης Βογιατζής: Για 4 χρόνια υπήρξα τραγουδιστής των ανακτόρων – Είχαμε γνωριστεί με τον Κωνσταντίνο

Newsbeast.gr
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» του Mega παραχώρησε ο Γιάννης Βογιατζής. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε, τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά και τον τρόπο που τον επηρέασε η Ελένη Μενεγάκη. «Έφυγα αξιοπρεπώς από τη δουλειά, από το 2008 σταμάτησα να εμφανίζομαι επί πληρωμή. Μου έκαναν προτάσεις και μετά από πέντε χρόνια που σταμάτησα. Δέχτηκα πρόταση από μια τραγουδίστρια να βάψω τα μαλλιά μου για να κάνω γκεστ και αρνήθηκα. Μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου όταν ήμουν νέος, αλλά μου αρέσει και τώρα που έχω μεγαλώσει», είπε αρχικά ο Γιάννης Βογιατζής. Ο Γιάννης Βογιατζής είπε στη συνέχεια: «Έχω περάσει δύο δικτατορίες, κατοχή. Το 1941 πέθανε ο
21:56 31/01/2023

Άντζελα Γκερέκου: «Θα μπορούσε άνετα να το ανταγωνιστεί το πιο σκοτεινό θρίλερ, αυτό που έζησε ο Τόλης Βοσκόπουλος στη ζωή του»

thecaller.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου θα είναι η Άντζελα Γκερέκου, η οποία φυσικά μίλησε για τον Τόλη Βοσκόπουλο.Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου θα είναι η Άντζελα Γκερέκου, η οποία φυσικά μίλησε για τον Τόλη Βοσκόπουλο.«Σε κάθε τι μεγάλο που έκανα στη ζωή μου, δηλαδή με μεγάλη αλλαγή, όπως ήταν αυτή της πολιτικής, ο Τόλης ήταν αυτός που μου έλεγε “πήγαινε, προχώρα”. Ήταν τεράστιο το πλήγμα που δέθηκε στην […]
20:18 21/01/2023

Αφιέρωμα στον Τόλη Βοσκόπουλο

Newsit
Υπήρξε από τους σημαντικότερους και αγαπημένους καλλιτέχνες και δικαιολογημένα ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε χαρακτηριστεί ως ο «άρχοντας» του ελληνικού τραγουδιού. Ορισμένες από τις αμέτρητες επιτυχίες και τα τραγούδια του θα έχουν την ευκαιρία οι τηλεθεατές να ακούσουν μέσα από την εκπομπή «Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο στο ΟΡΕΝ. Ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Βασίλης Λέκκας, ... Περισσότερα To άρθρο Αφιέρωμα στον Τόλη Βοσκόπουλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:14 12/01/2023

Ο «αντιστασιακός» που εκβίαζε Βοσκόπουλο και Μαρινέλλα: «Θέλω 300.000 δρχ αλλιώς θα σας σκοτώσω με υδροκυάνιο»

Gazzetta
Θύματα ενός εκβιαστή, ο οποίος γλίτωσε λόγω βλακείας, είχαν πέσει τον Νοέμβριο του 1973 ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Μαρινέλλα.
08:02 20/11/2022

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο αξέχαστος τραγουδιστής σε ένα υπέροχο φωτογραφικό πορτρέτο στη δεκαετία του ’60

instyle.gr
Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης. Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία από τις αρχές της δεκαετίας του ’60, όπου ο Τόλης Βοσκόπουλος έκανε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα ως ηθοποιός. Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του:  Ο Τόλης Βοσκόπουλος σε ένα από τα ωραιότερα πορτραίτα της καριέρας του αρχές […] The post Τόλης Βοσκόπουλος: Ο αξέχαστος τραγουδιστής σε ένα υπέροχο φωτογραφικό πορτρέτο στη δεκαετία του ’60 appeared first on InStyle.
18:08 03/11/2022

Γιάννης Βογιατζής: «Έχω μια πικρία που δεν μου μίλησε ξανά ο Τόλης Βοσκόπουλος»

govastileto.gr
Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Μάρθα Καραγιάννη που έφυγε πριν λίγο...
15:24 07/10/2022

Ο πόνος του Γιάννη Βογιατζή για την απομάκρυνση του Τόλη Βοσκόπουλου

Παραπολιτικά
Ο Γιάννης Βογιατζής ούτε ξέρει ούτε πρόκειται να μάθει για ποιο λόγο ο Τόλης Βοσκόπουλος σταμάτησε να του μιλάει από κάποιο σημείο και ύστερα
23:50 05/10/2022

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος σταμάτησε ξαφνικά να μου μιλά, δεν ξέρω το λόγο, πήρε μαζί του το μυστικό»

zappit.gr
Ο Γιάννης Βογιατζής έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Τόλης Βοσκόπουλος […] The post «Ο Τόλης Βοσκόπουλος σταμάτησε ξαφνικά να μου μιλά, δεν ξέρω το λόγο, πήρε μαζί του το μυστικό» appeared first on Zappit.
21:55 05/10/2022

Άντζελα Γκερέκου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος με έμαθε να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου»

zappit.gr
Η Άντζελα Γκερέκου, σε συνέντευξη που δίνει στην Realnews και τη Νίκη Κώτσου, αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σημασία της οικογένειας […] The post Άντζελα Γκερέκου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος με έμαθε να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου» appeared first on Zappit.
09:22 28/08/2022

Τόλης Βοσκόπουλος: Διαψεύδει ο Δήμος Θεσσαλονίκης τη μετονομασία δρόμου – Πώς πήρε διαστάσεις το θέμα

Newsit
Ο Τόλης Βοσκόπουλος αγαπήθηκε όσο λίγοι καλλιτέχνες στη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Δρόμος τις τελευταίες μέρες, εμφανιζόταν να έχει μετονομαστεί… Ο δρόμος στη Θεσσαλονίκη τελικά δεν μετονομάστηκε. Αυτό προκύπτει μέσα από την απάντηση του δήμου, μετά τις συζητήσεις που προκάλεσε η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου. Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή το 2021 ... Περισσότερα To άρθρο Τόλης Βοσκόπουλος: Διαψεύδει ο Δήμος Θεσσαλονίκης τη μετονομασία δρόμου – Πώς πήρε διαστάσεις το θέμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:04 23/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load