Βράνιες: «Εγώ την Πέμπτη θα παίξω» (VIDEO)

18:06 - 19/07/2021

Έτοιμος από… χθες για να αγωνιστεί ο Βόσνιος στόπερ, καθώς κατά την διάρκεια των εργομετρικών τόνισε την μεγάλη του επιθυμία να παίξει κόντρα στην Βελέζ. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων για τον Όγκιεν Βράνιες με απόλυτη επιτυχία. Ο 31χρονος Βόσνιος είναι έτοιμος να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, με την φανέλα της οποία […] The post Βράνιες: «Εγώ την Πέμπτη θα παίξω» (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βράνιες: «Την Πέμπτη θέλω να παίξω»

Ο Όγκνιεν Βράνιες πέρασε τα ιατρικά τεστ και λίγο πριν ανακοινωθεί από την ΑΕΚ δήλωσε ότι θέλει να παίξει ακόμα και στο ματς της Πέμπτης με τη Βελέζ.

Διαβάστε το στο

Βράνιες: «Εγώ θέλω να παίξω την Πέμπτη, θα σου διαλύσω τα μηχανήματα» (vid)

Ο Ογκνιεν Βράνιες σε λίγη ώρα θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΚ με συμβόλαιο 2+1 ετών - Το βίντεο της Ενωσης για τον Βόσνιο στόπερ από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

ΒΙΝΤΕΟ-Βράνιες: «Την Πέμπτη θέλω να παίξω!»

ΒΙΝΤΕΟ-Βράνιες: «Την Πέμπτη θέλω να παίξω!» 19/07/2021 Με τεράστια όρεξη και έτοιμος να αγωνιστεί την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στη Βελέζ εμφανίστηκε ο Όγκνιεν Βράνιες στα σημερινά εργομετρικά τεστ της ΑΕΚ! Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός δεν βλέπει την ώρα να μπει και να αγωνιστεί με τα κιτρινόμαυρα και να βοηθήσει την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Μάλιστα, είναι τέτοια η επιθυμία του, που το πρωί είπε στον εργοφυσιολόγο της «Ένωσης», Γρηγόρη Μπογδάνη, «θα... διαλύσω τα μηχανήματα»! «Δεν ξέρω τι θα κάνεις και τι θα πεις στον προπονητή, εγώ την Πέμπτη θέλω να παίξω. Έτοιμος είμαι, πάω τώρα να σου διαλύσω τα μηχανήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βόσνιος στόπερ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Βράνιες: «Την Πέμπτη θέλω να παίξω»

Ο Όγκνιεν Βράνιες πέρασε τα ιατρικά τεστ και λίγο πριν ανακοινωθεί από την ΑΕΚ δήλωσε ότι θέλει να παίξει ακόμα και στο ματς της Πέμπτης με τη Βελέζ.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)