Φολέγανδρος: Ιδιοκτήτρια εστιατορίου περιγράφει τον διάλογό της με τη Γαρυφαλλιά λίγο πριν τη δολοφονία
12:30 - 20/07/2021
Τη συνάντηση που είχε με τη Γαρυφαλλιά και τον διάλογό τους λίγο πριν η 26χρονη δολοφονηθεί από το φίλο της περιγράφει ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Φολέγανδρο. Το πρωί της Παρασκευής (16/7) λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή η νεαρή κοπέλα επισκέφτηκε το συγκεκριμένο μαγαζί και έκατσε στο αγαπημένο της τραπέζι. «Της λέω καλημέρα, τι κάνετε, μου λέει πολύ ωραία, περνάμε υπέροχα, και της λέω δεν θα κάτσετε καθόλου να σας δω και μου λέει θέλει να πάμε να περπατήσουμε και αυτό το μονοπάτι, να τελειώσουμε και σου υπόσχομαι πως θα κάτσουμε εδώ μαζί σας» ανέφερε η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου στην κάμερα του ΣΚΑΪ. Το ζευγάρι όπως αποκαλύπτει η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου έφυγε από το μα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φολέγανδρος: Ο διάλογος με ιδιοκτήτρια εστιατορίου πριν από τη δολοφονία
«Της λέω καλημέρα, τι κάνετε, μου λέει πολύ ωραία, περνάμε υπέροχα, και της λέω δεν θα κάτσετε καθόλου να σας δω και μου λέει θέλει να πάμε να περπατήσουμε και αυτό το μονοπάτι, να τελειώσουμε και σου υπόσχομαι πως θα κάτσουμε εδώ μαζί σας. Του λέω καλά δεν κουράστηκες να περπατάς και μου λέει αυτό μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙδιοκτήτρια εστιατορίου περιγράφει τον διάλογό της με τη Γαρυφαλλιά λίγο πριν τη δολοφονία – Ενδεχομένως υπήρξε ξυλοδαρμός
Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την δολοφονία της άτυχης 26χρονης από τον 30χρονο σύντροφό της στη Φολέγανδρο, μία κοπέλα που έχασε τη ζωή της επειδή είχε διαφωνίες μαζί του για το πώς θα περάσουν τις μέρες τους στο νησί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ υπάρχει υποψία του ιατροδικαστή, Ηλία Μπογιόκα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΦολέγανδρος: Τι αποκαλύπτει η γυναίκα που μίλησε με τη Γαρυφαλλιά και τον 30χρονο λίγο πριν από τη δολοφονία
Λίγες ώρες προτού η 26χρονη βρεθεί νεκρή, βρισκόταν με τον σύντροφό της σε εστιατόριο στο νησί της Φολεγάνδρου – Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου μιλά στο ΣΚΑΙ για την συμπεριφορά του…
Διαβάστε το στο politik.gr