#καλημέρα

Η Φενέρ έσπασε την έδρα της Μονακό στην παράταση! Σούπερ Καλάθης και Ντόρσεϊ

sportime.gr
Η Φενέρμπαχτσε νίκησε μέσα στο Μονακό με 95-91 στην παράταση κι έκανε με το... καλημέρα το μπρέικ για τα πλέι οφ της Euroleague. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
23:47 24/04/2024

Η Φενέρ άλωσε στην παράταση την έδρα της Μονακό (91-95) και πήρε το προβάδισμα

ProtoThema.gr
Η Φενέρμπαχτσε με την τετράδα των Χέις - Ντέιβις, Ντόρσεί, Καλάθη και Σέστινα να πετάει... φωτιές, έκανε το break στο Μονακό και με το καλημέρα άλλαξε τους συσχετισμούς στο συγκεκριμένο ζευγάρι
23:00 24/04/2024

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Ο Εργκίν Αταμάν ανέλυσε όλες τις φάσεις που διαμαρτύρονται οι πράσινοι

Newsit
Ο Εργκίν Αταμάν ανέλυσε μία προς μία τις αμφισβητούμενες φάσεις του πρώτου αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός έχασε το πλεονέκτημα έδρας με το “καλημέρα” στη σειρά με τη Μακάμπι, με τους Ισραηλινούς να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final Four της ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Ο Εργκίν Αταμάν ανέλυσε όλες τις φάσεις που διαμαρτύρονται οι πράσινοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:01 24/04/2024

Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Με 500 φιλάθλους οι Ισραηλινοί στο τρίτο παιχνίδι στο Βελιγράδι

Newsit
Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχει 500 οπαδούς στο πλευρό της στο Βελιγράδι στο τρίτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Euroleague. Η Μακάμπι έκανε το 1-0 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας το break με το “καλημέρα”, ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ενώ γνωρίζει ότι ... Περισσότερα To άρθρο Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Με 500 φιλάθλους οι Ισραηλινοί στο τρίτο παιχνίδι στο Βελιγράδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:01 24/04/2024

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

in.gr
Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.
10:02 24/04/2024

Η δυστοπική καλημέρα του Αρκά εν μέσω αφρικανικής σκόνης [εικόνα]

thetoc.gr
Η αφρικανική σκόνη έχει κατακλύσει τη χώρα, με τις εικόνες να είναι απόκοσμες και τον Αρκά να μας καλημερίζει με ένα σκίτσο που παραπέμπει σε ένα δυστοπικό μέλλον, ελέω κλιματικής κρίσης.
09:10 24/04/2024

Τατιάνα Λύγαρη: «Διευθυντής θεάτρου ήπιε κόκκινο κρασί από το γοβάκι μου»

tlife.gr
Η Τατιάνα Λύγαρη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και μίλησε To άρθρο Τατιάνα Λύγαρη: «Διευθυντής θεάτρου ήπιε κόκκινο κρασί από το γοβάκι μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 24/04/2024

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

in.gr
Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.
23:02 23/04/2024

Λιώνει η Χατζίδου για τον Ετεοκλή και το “φωνάζει” σε όλους: «Ό, τι θες με κάνεις, ό, τι πεις σούζα!»

Newside.gr
Με κέφι και πειράγματα ξεκίνησε η μέρα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. «Καλημέρα, καλημέρα σας! Από εδώ έπρεπε να με πιάσεις… με σέρνει από τη μύτη που λέμε. Ό, τι θες με κάνεις, ό, τι πεις σούζα!», ήταν η ατάκα της Ελένη Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου. Και τότε εκείνος απάντησε γελώντας: «Τουλάχιστον [...] Το άρθρο Λιώνει η Χατζίδου για τον Ετεοκλή και το “φωνάζει” σε όλους: «Ό, τι θες με κάνεις, ό, τι πεις σούζα!» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
17:00 23/04/2024

Τατιάνα Λύγαρη: Έκανα στη ζωή μου πράγματα τρελά και αντιφατικά που πολλοί δεν θα τα τολμούσαν

Newsit
«Διευθυντής θεάτρου ήπιε κόκκινο κρασί από το γοβάκι μου», είπε η Τατιάνα Λύγαρη. Η Τατιάνα Λύγαρη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα». Η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, τη ριζοσπαστική φύση της, αλλά και την απόφαση να μην κάνει παιδί. «Η απουσία της μητέρας μου από κάθε παράστασή μου, είναι ένα χτύπημα ... Περισσότερα To άρθρο Τατιάνα Λύγαρη: Έκανα στη ζωή μου πράγματα τρελά και αντιφατικά που πολλοί δεν θα τα τολμούσαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:01 23/04/2024

Η "καλημέρα" του Αρκά με ένα... παιχνίδι - Τα δύο ποντίκια και η χελώνα [εικόνα]

thetoc.gr
Με ένα παιχνιδιάρικο σκίτσο μας καλημερίζει σήμερα ο Αρκάς.
11:11 23/04/2024

Πέφτει το «διπλό» του Ολυμπιακού στο «Κλ. Βικελίδης»

aek1924.gr
Και ξαφνικά… πτώση στις στοιχηματικές για τον Ολυμπιακό. Με το «καλημέρα» παρατηρείται σημαντική πτώση στις αποδόσεις του «2» στο ματς Άρης – Ολυμπιακός, ενόψει Τετάρτης (24/04). Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν στοιχηματικά από το 1.76 και πλέον βρίσκονται ακόμα και κάτω από το 1.45, δείχνοντας πως το «διπλό»… καταρρέει, ανεβάζοντας σε απόδοση τον άσο και το «Χ». […] The post Πέφτει το «διπλό» του Ολυμπιακού στο «Κλ. Βικελίδης» appeared first on AEK1924.gr.
19:37 22/04/2024

Χρήστος Λούλης: «Eίχα αφοσιωθεί τόσο πολύ στο θέατρο και στη σχολή που δεν μιλούσα ούτε με τους γονείς μου»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά […] The post Χρήστος Λούλης: «Eίχα αφοσιωθεί τόσο πολύ στο θέατρο και στη σχολή που δεν μιλούσα ούτε με τους γονείς μου» appeared first on Zappit.
10:00 22/04/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απώλεια του πατέρα της και η τρυφερή εξομολόγηση για τον Θέμη Σοφό

tlife.gr
Tα τελευταία δέκα χρόνια η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας λέει καθημερινά τη δική της καλημέρα. Με αφορμή To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απώλεια του πατέρα της και η τρυφερή εξομολόγηση για τον Θέμη Σοφό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 20/04/2024

Λοβέρδος: Βανδαλισμός στα γραφεία των Δημοκρατών με το καλημέρα σας

Newsique.gr
Βανδαλισμός στα γραφεία των Δημοκρατών με το καλημέρα σας, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Βανδαλισμός στα γραφεία των Δημοκρατών με το καλημέρα σας. Ούτε δυο μέρες δεν άντεξαν τα γραφιστικά των γραφείων του κόμματος στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Μαυρομιχάλη στην Αθήνα. Εκείνοι με επιθέσεις εμείς με μετριοπάθεια. Συνεχίζουμε για την Ελλάδα […] Το άρθρο Λοβέρδος: Βανδαλισμός στα γραφεία των Δημοκρατών με το καλημέρα σας εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
15:58 14/04/2024

Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια οργανώνει στις 20 Απριλίου 2024, εκδήλωση τιμής στο ΟΧΙ του 2004

olympia.gr
«ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΔΟ, ΖΗ-ΖΗ-ΖΗ» Συναγωνιστές , Συναγωνίστριες, Φίλες και Φίλοι καλημέρα. Στις 24 Απριλίου πλησιάζει η επέτειος του ΟΧΙ του Κυπριακού Λαού στο Σχέδιο ΑΝΝΑΝ και η Κύπριακή Δημοκρατία ευρίσκεται ακόμη, όμηρος των ΒρετανοΤουρκικών σχεδιασμών του 1956 με διακηρυγμένο ενδιάμεσο στόχο τη διχοτόμηση της Κύπρου με λύση ΔΔΟ […] Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια οργανώνει στις 20 Απριλίου 2024, εκδήλωση τιμής στο ΟΧΙ του 2004 - olympia
19:28 12/04/2024

Μαρία Γεωργιάδου: Τι αποκαλύπτει για το διαζύγιό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου;

govastileto.gr
Η Μαρία Γεωργιάδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και  μίλησε για τον γιο της και την απόφασή του να ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών του, αλλά και για το διαζύγιο από τον Στράτο Τζώρτζογλου. «Από τη στιγμή που έχεις ένα παιδί δεν σταματάς ποτέ να είσαι γονιός. Ο γιος μου δεν μου ανακοίνωσε ποτέ […]
20:00 11/04/2024

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-3: Ερυθρόλευκο μπρέικ στους τελικούς της Volley League

Newsit
Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου στο βόλεϊ ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά “έσπασε” με το “καλημέρα” την έδρα του Παναθηναϊκού, επικρατώντας με 3-0 στο κλειστό του Μετς και έκανε το 1-0 στους τελικούς της Volley League. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από τον Παναθηναϊκό και με εξαίρεση το ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-3: Ερυθρόλευκο μπρέικ στους τελικούς της Volley League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 11/04/2024

Μαρία Γεωργιάδου: «Επιδιώξαμε να έχουμε ένα διαζύγιο που να μην έχει άσχημες επιπτώσεις στο παιδί»

thecaller.gr
Η Μαρία Γεωργιάδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή.<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player data-integration-id="40599w16kh61kxza" data-playlist-id="v-d0h267n8c82x"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Μ. Γεωργιάδου: «Με τον Σ. Τζώρτζογλου θέλαμε ένα διαζύγιο που να μην έχει επιπτώσεις στο παιδί»","description":"Η Μαρία Γεωργιάδου μίλησε αποκλειστικά στο «Mega Καλημέρα» για τον γιο της και το διαζύγιό της με τον Στράτο Τζώρτζογλου.","thumbnailUrl":"https://isthumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cG
10:00 11/04/2024

Γυμναστική το πρωί: 5 εύκολες ασκήσεις που θα σας φτιάξουν τη διάθεση με το καλημέρα

instyle.gr
Γνωρίζετε πως αν το πρωί αφιερώσετε μόλις 10 λεπτά από τον χρόνο σας στο να γυμναστείτε, η διάθεσή σας θα αλλάξει; Τα πρωινά για τους περισσότερους είναι πολύ αγχωτικά καθώς ο χρόνος μοιάζει να τρέχει και μαζί του και οι υποχρεώσεις. Ωστόσο αν καταφέρετε να βρείτε λίγα λεπτά μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι σας για […] The post Γυμναστική το πρωί: 5 εύκολες ασκήσεις που θα σας φτιάξουν τη διάθεση με το καλημέρα appeared first on InStyle.
08:46 10/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load