Τζεφ Μπέζος: Πέταξε στο διάστημα και επέστρεψε…ως καουμπόης
17:22 - 20/07/2021
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ταξίδι που έκανε ο Τζεφ Μπέζος στο διάστημα, επιστρέφοντας ως... καουμπόης.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Tζεφ Μπέζος: Πήγε στο διάστημα και γύρισε σε 10 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα
Οι επιβάτες πέρασαν τέσσερα λεπτά σε μηδενική βαρύτητα στο διάστημα πριν επιστρέψουν στη Γη.
Διαβάστε το στο Jeff Bezos: Ταξίδεψε στο διάστημα και επέστρεψε ενθουσιασμένος
Ο Jeff Bezos, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ταξίδεψε στο διάστημα με το New Shepard της εταιρείας του Blue Origin και επέστρεψε το πρωί της Τρίτης. Το ταξίδι του κράτησε 11 λεπτά. Μαζί με τον Bezos ταξίδεψαν ο αδελφός του, Mark Bezos, η 82χρονη Wally Funk, μία από τις γυναίκες της ομάδας “Mercury 13” που […]
The post Jeff Bezos: Ταξίδεψε στο διάστημα και επέστρεψε ενθουσιασμένος appeared first on SecNews.gr.
Διαβάστε το στο secnews.grΤζεφ Μπέζος για την πτήση του στο διάστημα: Η καλύτερη μέρα της ζωής μου
Ο δισεκατομμυριούχος, Τζεφ Μπέζος, έγινε ο δεύτερος άνθρωπος μέσα σε μια εβδομάδα που βρέθηκε στο διάστημα , με το διαστημικό σκάφος της εταιρίας του, «Blue Origin».Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΤζεφ Μπέζος: Πήγε και ήρθε στο Διάστημα μέσα σε δέκα λεπτά! (βίντεο)
Απογειώθηκε στο διάστημα και επέστρεψε στη Γη μέσα σε δέκα λεπτά ο Τζεφ Μπέζος ολοκληρώνοντας την πολυδιαφημισμένη αποστολή του Blue Origin.
Στον πύραυλο-κάψουλα «New Shepard» εκτός από τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, επέβαινε ο αδερφός του, ο 18χρονο Όλιβερ Ντέμεν που έγινε ο νεότερος αστροναύτης και η 82χρονη Γουίλι Φανκ, που έγινε το γηραιότερο μέλος που ταξίδεψε στο διάστημα.
Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στις 4:12 μ.μ. ώρα Ελλάδος από το δυτικό Τέξας και η πτήση διήρκεσε 10 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα.
Νωρίτερα, ο Τζεφ Μπέζος δήλωσε: «Ο κόσμος με ρωτάει συνεχώς εάν είμαι αγχωμένος, Δεν είμαι ιδιαίτερα αγχωμένος. Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι περίεργος. Θέλω να γνωρίσω τι θα μάθουμε. Έχουμε ε
Διαβάστε το στο pronews.grΤζεφ Μπέζος: Πήγε στο διάστημα και γύρισε μέσα σε 10 λεπτά και 18 δεύτερα
Αγκαλιές και πανηγυρισμοί περίμενε το τετραμελές πλήρωμα λίγο αφότου ολοκληρώθηκε η αποστολή
Διαβάστε το στο patrasevents.grΟ Τζεφ Μπέζος πήγε στο διάστημα και το Twitter… γέμισε memes
Ο Τζεφ Μπέζος αποφάσισε να ταξιδέψει στο διάστημα και το Twitter είχε πολλά να πει για το... σχήμα του πυραύλου του, αλλά και για την ομοιότητά του με τον Dr. Evil.
Διαβάστε το στο monopoli.gr