Κώστας Μπίγαλης: Το σχόλιο για τη Eurovision και το ατύχημα με τη... νεκροφόρα

20:48 - 20/07/2021

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε μικρός κατά το οποίο «κινδύνεψε».Για την παιδική του ηλικία αλλά και για τη Eurovision μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» ο Κώστας Μπίγαλης. Όσον αφορά τη Eurovision, υπογράμμισε πως το οπτικό κομμάτι στον διαγωνισμό έχει... «καπελώσει» το ζητούμενο που είναι το τραγούδι. Ερωτηθείς μάλιστα αν θα συμμετείχε ξανά στον διαγωνισμό, απάντησε χαρακτηριστικά «Απαπά, όχι, με τίποτα!» Όμως, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και σε ένα ατύχημα που είχε κατά το οποίο «κινδύνεψε» όπως είπε... «Μας χτύπησε μια νεκροφόρα» «Ήμουν ζωηρό παιδί αλλά κι υπάκουο. Δηλαδή όταν μου φώναζε η μαμά μου δεν… Απλά την ταλαιπώρησα. Έπαιζα, χτύπησα τα πόδια μου, το κεφάλι μο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Μπίγαλης: Η στιγμή που τον χτύπησε νεκροφόρα (Bίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Μπίγαλης το πρωί της Τρίτης. Ο τραγουδιστής θυμήθηκε το πρώτο του αγγλόφωνο δίσκο τον οποίο έβγαλε. «Το 1983 έβγαλα τον πρώτο μου αγγλόφωνο δίσκο με τον γενικό τίτλο “Big Alice” που ήταν ένα λογοπαίγνιο με το επώνυμο μου που σκέφτηκε ο Νίκος Μαστοράκης» ανέφερε ο […] The post Κώστας Μπίγαλης: Η στιγμή που τον χτύπησε νεκροφόρα (Bίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά