Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις από τη σύμβουλο ψυχικής υγείας – Τι της είχε πει η Καρολάιν για τον Αναγνωστόπουλο
21:08 - 20/07/2021
Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έρχονται στο φως μετά την απολογία της συμβούλου ψυχικής υγείας, Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία έγινε σήμερα (20/7) υπό άκρα μυστικότητα και διήρκησε τέσσερις ώρες. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η κα. Μυλωνοπούλου φέρεται να είπε ότι η Καρολάιν της είχε ζητήσει τη βοήθειά της να χωρίσει από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, λέγοντας πως ήταν εγκλωβισμένη. «Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο», φέρεται να είπε η 20χρονη που δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της, σύμφωνα με το κανάλι. Επίσης, η σύμβουλος υγείας φέρεται να δήλωσε ότι είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα, με απόκρυψη, από αγνώστους, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρο
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή η σύμβουλος ψυχικής υγείας – «Δεχόμουν μηνύματα απειλητικά για την ζωή μου»
Η υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε το πανελλήνιο κι οι απαντήσεις συνεχίζουν να αναζητούνται για […]
The post Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή η σύμβουλος ψυχικής υγείας – «Δεχόμουν μηνύματα απειλητικά για την ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις από τη σύμβουλο ψυχικής υγείας – Τι της είχε πει η Καρολάιν για τον Αναγνωστόπουλο
Νεες αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έρχονται στο φως μετά την απολογία της συμβούλου ψυχικής υγείας, Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία έγινε σήμερα (20/7) υπό άκρα μυστικότητα και διήρκησε τέσσερις ώρες. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η κα. Μυλωνοπούλου φέρεται να είπε ότι η Καρολάιν της είχε ζητήσει τη βοήθειά της να χωρίσει από τον […]
Διαβάστε το στο dete.gr