Σε κακή κατάσταση η Γκερέκου – Σταματά τα γυρίσματα για την σειρά του Mega. Το παρασκήνιο

22:04 - 20/07/2021

Σε κακή κατάσταση η Γκερέκου – Σταματά τα γυρίσματα για την σειρά του Mega. Το παρασκήνιο Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Άντζελα Γκερέκου απ’ ότι μαθαίνω. Γνώριζε φυσικά την βεβαρημένη υγεία του Τόλη Βοσκόπουλου και πολλές φορές η κατάσταση του τραγουδιστή στο παρελθόν ήταν κρίσιμη καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί δίνοντας μάχη μεταξύ ζωής […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συντετριμμένη η Άντζελα Γκερέκου: Σταματά τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς – Η παράκληση μέσω Facebook

Η Άντζελα Γκερέκου είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς μαζί με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, περίμεναν πως ο τραγουδιστής θα πάρει εξιτήριο από το 251 Νοσοκομείο. Όπως γράφει η εφημερίδα ON Time, η Άντζελα Γκερέκου είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και σταματά τα γυρίσματα για τη σειρά Η Γη της Ελιάς στο Mega, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συντετριμμένη η Άντζελα Γκερέκου – Σταματά τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από ανακοπή καρδιάς την περασμένη Δευτέρα, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η Άντζελα Γκερέκου […] The post Συντετριμμένη η Άντζελα Γκερέκου – Σταματά τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τόλης Βοσκόπουλος: Σε άσχημη κατάσταση η Άντζελα Γκερέκου – Σταματά τα γυρίσματα στο Mega

Όπως είναι λογικό, χρειάζεται χρόνο ώστε να διαχειριστεί το βαρύ πένθος της οικογένειάς της

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Συντετριμμένη η Άντζελα Γκερέκου – Σταματά τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η Άντζελά Γκερέκου μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου. Τι θα γίνει με τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega; Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από ανακοπή καρδιάς την περασμένη Δευτέρα, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η Άντζελα Γκερέκου είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς μπορεί να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Άντζελα Γκερέκου: Σταματά προσωρινά τα γυρίσματα για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο Mega

Την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου και πατέρα του παιδιού της προσπαθεί να διαχειριστεί τα τελευταία 24ωρα η Άντζελα Γκερέκου.Η ίδια μπορεί να γνώριζε την κατάσταση της υγείας του Τόλη Βοσκόπουλου, αλλά δεν περίμενε ότι θα έφευγε ξαφνικά τη [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Άντζελα Γκερέκου: Σταματά τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς

Τι θα γίνει με τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega;

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή