Αντετοκούνμπο: «Αυτό είναι για τη μητέρα και τον πατέρα μου» (vids)
08:20 - 21/07/2021
Απίστευτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και στη συνέντευξη Τύπου, που συγκινημένος ξέσπασε και αφιέρωσε το τρόπαιο στους γονείς του.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα και να πάω στα Σεπόλια»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον πρωταθλητής του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς, πετυχαίνοντας κάτι μοναδικό για τον ίδιο, αλλά και την Ελλάδα, στην οποία και ανυπομονεί να επιστρέψει. Αυτό τόνισε ο ίδιος ο “Greek Freak” λίγες ώρες μετά το τέλος των τελικών που τον ανέδειξαν MVP για τα “ελάφια” και το πρώτο πρωτάθλημά τους μετά ... Περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα και να πάω στα Σεπόλια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα και να πάω στα Σεπόλια» (vid)
Δεν κρατιέται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ανυπομονεί να γυρίσει στην Ελλάδα και στα Σεπόλια για να πανηγυρίσει με τους δικούς του ανθρώπους το πρωτάθλημα
Διαβάστε το στο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα και να πάω στα Σεπόλια»
Λίγες ώρες μετά το τέλος των τελικών που τον ανέδειξαν MVP για τα “ελάφια” ο Γιάννης μίλησε στην εκπομπή Pick n Roll της Cosmote TV και υποστήριξε ότι περιμένει να γυρίσει στους φίλους του στα Σεπόλια και του Ζωγράφου. Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο Για το πώς αισθάνεται: «Είμαι χαρούμενος, είναι απίστευτο συναίσθημα. Τώρα είμαι με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Αντετοκούνμπο: «Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα και να πάω στα Σεπόλια» (vid)
Δεν κρατιέται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ανυπομονεί να γυρίσει στην Ελλάδα και στα Σεπόλια για να πανηγυρίσει με τους δικούς του ανθρώπους το πρωτάθλημα
Διαβάστε το στο to10.gr