Τότε επιστρέφει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα - «Θέλω... 100.000 κόσμο στο αεροδρόμιο»!

09:52 - 21/07/2021

Τότε επιστρέφει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα - «Θέλω... 100.000 κόσμο στο αεροδρόμιο»! 21/07/2021 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του βραβείου MVP στους τελικούς, σκέφτεται ήδη την Ελλάδα και τις διακοπές του. Όπως έκανε γνωστό ο ατζέντης του, Γιώργος Πάνου, ο Greek Freak (αλλά και ο αδερφός του, Θανάσης, εφόσον ολοκληρώσει την καραντίνα) αναμένονται στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου. Μετά από κάποιες υποχρεώσεις, θα πάει για διακοπές με την οικογένειά του, προκειμένου να αποφορτιστεί μετά από μια τόσο δύσκολη σεζόν. Μάλιστα ο 26χρονος σούπερ σταρ ζήτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου υποδοχή από… 100.000 φιλάθλους. Σε α

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Τρελαμένος» μετά την κούπα – «Θέλω να με περιμένουν 100.000 άνθρωποι στο αεροδρόμιο»

Το δικό του μήνυμα προς τους Έλληνες, χαριτολογώντας, έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ. Ο Έλληνας φόργουορντ έκανε πραγματικότητα ακόμη ένα όνειρό του, το μεγαλύτερο σε ό,τι αφορά το μπάσκετ: Είναι πρωταθλητής του ΝΒΑ, πλέον, με τους Μιλγουόκι Μπακς. Και ως πρωταθλητής, δικαιούται να πει και μια… τρέλα παραπάνω. Μιλώντας σε Έλληνα δημοσιογράφο μετά το τέλος του 6ου τελικού με τους Φοίνιξ Σανς και με το χαμόγελο μονίμως σχηματισμένο στο πρόσωπό του, ο Αντετοκούνμπο κοιτώντας προς την κάμερα έστειλε το μήνυμα του: «Θέλω 100.000 κόσμου να περιμένουν εμένα και την οικογένειά μου στο αεροδρόμιο»!

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έστειλε μήνυμα στους Έλληνες – Θέλω 100.000 κόσμο στο αεροδρόμιο – ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μήνυμα στους Έλληνες έστειλε, ο MVP των τελικών. «Θέλω 100.000 κόσμο στο αεροδρόμιο», ανέφερε μεταξύ άλλων. Γ. Αντετοκούνμπο: Μήνυμα αγάπης στους Έλληνες Ο Γιάννης έστειλε μήνυμα αγάπης στους Έλληνες, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ. Έρχεται το Σάββατο στην Ελλάδα. Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όσα ανέφερε στο... The post Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έστειλε μήνυμα στους Έλληνες – Θέλω 100.000 κόσμο στο αεροδρόμιο – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Το Σάββατο στην Ελλάδα μας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Περιμένει 100χιλιάδες στο αεροδρόμιο

Με το μυαλό στις διακοπές είναι πλέον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς ο στόχος επιτεύχθηκε για τον Greek Freak, ο οποίος έφθασε στην κορυφή του πλανήτη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Το Σάββατο στην Ελλάδα μας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Περιμένει 100χιλιάδες στο αεροδρόμιο

Διαβάστε το στο spoilers

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω να με περιμένουν 100.000 άνθρωποι στο αεροδρόμιο»

Το δικό του μήνυμα προς τους Έλληνες, χαριτολογώντας, έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ. Ο Έλληνας φόργουορντ έκανε πραγματικότητα ακόμη ένα όνειρό του, το μεγαλύτερο σε ό,τι αφορά το μπάσκετ: Είναι πρωταθλητής του ΝΒΑ, πλέον, με τους Μιλγουόκι Μπακς. Και ως πρωταθλητής, δικαιούται να πει και μια… τρέλα παραπάνω. Μιλώντας […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)