«Τι θα μου συμβεί με το εμβόλιο 4 χρόνια μετά;» - Ο Βασιλακόπουλος εξηγεί στον ΣΚΑΙ
14:08 - 21/07/2021
Για την σημασία του εμβολιασμού στην διαχείριση της πανδημίας του κορωνοιού στην χώρα μας, μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Online.
Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εμβόλιο κορονοϊού: «Τι θα μου συμβεί μετά από 4 χρόνια;» – Ο Βασιλακόπουλος εξηγεί
Για την σημασία του εμβολιασμού στην διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Στάθηκε, δε, στον δισταγμό που παρουσιάζουν αρκετοί πολίτες σχετικά με το να κάνουν το εμβόλιο καθώς υποστηρίζουν ότι αυτό δεν έχει δοκιμαστεί και ενδεχομένως να υπάρχουν παρενέργειες σε κάποια χρόνια. Αναφερόμενος στην ... Περισσότερα
To άρθρο Εμβόλιο κορονοϊού: «Τι θα μου συμβεί μετά από 4 χρόνια;» – Ο Βασιλακόπουλος εξηγεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο «Τι θα μου συμβεί με το εμβόλιο 4 χρόνια μετά;» – O Βασιλακόπουλος εξηγεί
«Οταν εμβολιάζεται κάποιος ο οργανισμός εκτίθεται σε μια πρωτεΐνη, στην πρωτεΐνη ακίδα του κοροναϊού«, είπε
Διαβάστε το στο «Τι θα μου συμβεί με το εμβόλιο 4 χρόνια μετά;»
«Οταν εμβολιάζεται κάποιος ο οργανισμός εκτίθεται σε μια πρωτεΐνη, στην πρωτεΐνη ακίδα του κοροναϊού«, είπε
Διαβάστε το στο tanea.grΚορονοϊός: «Τι θα μου συμβεί 4 χρόνια μετά τον εμβολιασμό;» – Ο καθηγητής Βασιλακόπουλος εξηγεί
Για τους φόβους που υπάρχουν γύρω από τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, απαντώντας και στο ερώτημα «τι θα μου συμβεί 4 χρόνια μετά τον εμβολιασμό». Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε πως αρκετοί άνθρωποι διστάζουν να κάνουν το εμβόλιο του κορονοϊού, καθώς λένε ότι δεν έχει δοκιμαστεί για το τι θα συμβεί μετά από 4 χρόνια στον οργανισμό τους. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας εξηγεί πως: «όταν εμβολιάζεται κάποιος ο οργανισμός εκτίθεται σε μια πρωτεΐνη, στην πρωτεΐνη ακίδα του κορονοϊού. Ας υποθέσουμε ότι δεν εμβολιαστείς, και κολλήσεις φυσικά κορονοϊό και αναρρώσεις. Τότε έχεις εκτεθεί και στην πρωτεΐνη ακίδα, που σε εκθέτει
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr"Τι θα μου συμβεί με το εμβόλιο μετά από 4 χρόνια;"- Ο καθηγητής Βασιλακόπουλος εξηγεί
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θόδωρος Βασιλακόπουλος εξηγεί τι θα συμβεί μετά από χρόνια από τον εμβολιασμό
Διαβάστε το στο thetoc.gr«Τι θα μου συμβεί με το εμβόλιο 4 χρόνια μετά;» – Οι ειδικοί απαντούν
Σε αυτό ο ίδιος εξηγεί πως όταν εμβολιάζεται κάποιος ο οργανισμός εκτίθεται σε μια πρωτεΐνη, στην πρωτεΐνη ακίδα του κοροναϊού. «Ας υποθέσουμε ότι δεν εμβολιαστείς, και κολλήσεις φυσικά κοροναϊό και αναρρώσεις.
Διαβάστε το στο vita.grΕμβόλιο κορονοϊού: «Τι θα μου συμβεί μετά από 4 χρόνια;» - Ο Βασιλακόπουλος εξηγεί
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, διευκρίνισε τι θα συμβεί τέσσερα χρόνια μετά τον εμβολιασμό μας.
Διαβάστε το στο mothersblog.gr«Τι θα μου συμβεί με το εμβόλιο 4 χρόνια μετά;» – O Βασιλακόπουλος εξηγεί
Lamianow.gr
«Τι θα μου συμβεί με το εμβόλιο 4 χρόνια μετά;» – O Βασιλακόπουλος εξηγεί
Για τη σημασία του εμβολιασμού στη διαχείριση της πανδημίας του κοροναϊού στην χώρα μας, μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τονίζοντας πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που διστάζουν να κάνουν το εμβόλιο λέγοντας «αν εμβολιαστώ δεν έχει δοκιμαστεί τι θα γίνει 4 χρόνια μετά». Σε αυτό ο ίδιος εξηγεί πως όταν εμβολιάζεται κάποιος ο οργανισμός εκτίθεται […]
«Τι θα μου συμβεί με το εμβόλιο 4 χρόνια μετά;» – O Βασιλακόπουλος εξηγεί
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.gr«Τι θα μου συμβεί με το εμβόλιο 4 χρόνια μετά;» – Ο Βασιλακόπουλος εξηγεί
Για την σημασία του εμβολιασμού στην διαχείριση της πανδημίας του κορωνοιού στην χώρα μας, μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Online. Όπως ανέφερε υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που διστάζουν να κάνουν το εμβόλιο λέγοντας «αν εμβολιαστώ δεν έχει δοκιμαστεί τι θα γίνει 4 χρόνια μετά». Σε αυτό ο ίδιος εξηγεί πως όταν εμβολιάζεται κάποιος […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕιδικοί επιστήμονες … Τι θα μου συμβεί με το εμβόλιο 4 χρόνια μετά;» – O Βασιλακόπουλος εξηγεί
Όλοι λοιπόν οι σοφοί μας καθοδηγούν να κάνουμε το εμβόλιο , χωρίς βέβαια να έχουν [...]
The post Ειδικοί επιστήμονες … Τι θα μου συμβεί με το εμβόλιο 4 χρόνια μετά;» – O Βασιλακόπουλος εξηγεί appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο