Αντετοκούνμπο: «Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα – Θέλω κάτι με την Εθνική»

23:26 - 21/07/2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το απίστευτο συναίσθημα του πρωταθλητή…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντετοκούνμπο: «Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα – Θέλω κάτι με την Εθνική»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το απίστευτο συναίσθημα του πρωταθλητή και την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αντετοκούνμπο: Αν κερδίσω κάτι με την Εθνική θα τα παρατήσω στα 30

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περιμένει την επιστροφή στην Ελλάδα και στα Σεπόλια, τονίζει ότι δεν έχει σημασία που βρίσκεται δίπλα σε θρύλους του παγκόσμιου μπάσκετ και θέλει να κερδίσει κάτι με την Εθνική ομάδα! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, μίλησε στην εκπομπή Pick N Roll της Cosmote TV. Αναφέρθηκε στα σχέδια που έχει για την επιστροφή του στην Ελλάδα, για το πρωτάθλημα των Μπακς, αλλά και για την Εθνική ομάδα. «Θέλω να κερδίσω κάτι με την Εθνική, μπορεί να μην είναι χρυσό μετάλλιο, μπορεί να είναι ασημένιο. Θέλω να είναι κάτι σπουδαίο με την Εθνική, μετά από αυτό μπορώ να αποσυρθώ. Εντάξει, πλάκα κάνω», τόνισε σχετικά. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αντετοκούνμπο: Το παιδί από την Ελλάδα δεν πιστεύει αυτό που γίνεται

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε στα όσα ζει μετά το πρωτάθλημα με τους Μπακς, ενώ έδειξε την νοοτροπία του, παλεύοντας κάθε μέρα να γίνει καλύτερος. Μετά από 50 χρόνια προσμονής οι Μπακς επέστρεψαν στον… θρόνο του ΝΒΑ, αφού ο τεράστιος Γιάννης Αντετοκούνμπο τους οδήγησε στο πρωτάθλημα, φορώντας το πρώτο δαχτυλίδι στο ΝΒΑ.. Ο Greek Freak συνεχίζει να γεμίζει την εκπληκτική συλλογή τίτλων στα 26 του με ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, στοχεύοντας σε νέες κορυφές στο μέλλον. Ο Γιάννης μίλησε στο Sports Center του ESPN και την Μαλίκα Άντριους και στάθηκε στα συναισθήματα του μετά το δαχτυλίδι, αλλά και τον τρόπο που έχει μάθει να πορεύεται στο μπάσκετ. «Πάντα ήθελα να γίνω πρωταθλητής. Νιώθω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθεώθηκε σαν ροκ σταρ από τους οπαδούς των Μπακς στην παρέλαση των πρωταθλητών και δήλωσε πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό που πέτυχε η ομάδα του.

Διαβάστε το στο real.gr

Αντετοκούνμπο: «Θέλω πολύ να κερδίσω κάτι με την Εθνική»

ΟΓιάννης Αντετοκούνμπο περιμένει την επιστροφή στην Ελλάδα και στα Σεπόλια, τονίζει ότι δεν έχει σημασία που βρίσκεται δίπλα σε θρύλους του παγκόσμιου μπάσκετ και θέλει να κερδίσει κάτι με την Εθνική ομάδα! Το άρθρο Αντετοκούνμπο: «Θέλω πολύ να κερδίσω κάτι με την Εθνική» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει»

Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει» 22/07/2021 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθεώθηκε σαν ροκ σταρ από τους οπαδούς των Μπακς στην παρέλαση των πρωταθλητών και δήλωσε πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό που πέτυχε η ομάδα του. Ο MVP των τελικών του ΝΒΑ εμφανίστηκε με το βραβείο του και το τρόπαιο του πρωταθλητή στην κεντρική σκηνή, που έχει στηθεί στην «Deer District», μπροστά σε αμέτρητο κόσμο και το τι ακολούθησε... δεν περιγράφεται. Οι οπαδοί των «ελαφιών» αποθέωσαν τον υπερπαίκτη τους, την ώρα που όλοι ήταν «μεθυσμένοι» (ή και μεθυσμένοι) από την χαρά της κατάκτησης του τίτλου ύστερα από 50 χρόνια. Για την ακρίβεια, ο πανζουρλισμ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο