Νίκος Κοκλώνης: Το γλυκό του μήνυμα στην Δέσποινα Βανδή
15:58 - 22/07/2021
Με ένα υπέροχο βίντεο ευχήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης στην Δέσποινα Βανδή, προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική της στιγμή με την Άννα Βίσση! Απολαύστε!
The post Νίκος Κοκλώνης: Το γλυκό του μήνυμα στην Δέσποινα Βανδή appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέος έρωτας για την Δέσποινα Βανδή
Λίγες μέρες μετά το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να είναι ξανά ερωτευμένη. H γνωστή ως «Soula Glamorous» έκανε μια αποκάλυψη μέσω ενός story στο…
Διαβάστε το στο politik.grΝίκος Κοκλώνης: Το ξεχωριστό δώρο στη Δέσποινα Βανδή
Ο Νίκος Κοκλώνης είπε «χρόνια πολλά» στη Δέσποινα Βανδή με έναν ιδιαίτερο τρόπο.Η Δέσποινα Βανδή είχε γενέθλια και ο Νίκος Κοκλώνης, όχι μόνο έστειλε τις θερμότερες ευχές του, αλλά έκανε και ένα ξεχωριστό δώρο. Ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο η Δέσποινα Βανδή είναι με την Άννα Βίσση, ενώ έγραψε τα εξής: «Δέσποινα Βανδή εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση, κάνατε το μεγαλύτερο δώρο -από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα. Ή
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr