Κορακάκη – Πετρούνιας: «Θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη»
16:34 - 22/07/2021
Πανέτοιμοι για μία από τις κορυφαίες στιγμές της αθλητικής τους καριέρας είναι οι Ολυμπιονίκες Αννα Κορακάκη και Λευτέρης Πετρούνιας που θα μπουν πρώτοι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο στην Τελετή Εναρξης της Παρασκευής κρατώντας την ελληνική σημαία! Η Αννα Κορακάκη δηλώνει πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή: «Εϊναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορακάκη - Πετρούνιας για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων: «Θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη»
Οι δύο Ολυμπιονίκες θα μπουν πρώτοι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2021 την Παρασκευή κρατώντας την ελληνική σημαία
Διαβάστε το στο Κορακάκη – Πετρούνιας: «Θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη»
Πανέτοιμοι για μία από τις κορυφαίες στιγμές της αθλητικής τους καριέρας είναι οι Ολυμπιονίκες Αννα Κορακάκη και Λευτέρης Πετρούνιας που θα μπουν πρώτοι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο στην Τελετή Εναρξης της Παρασκευής κρατώντας την ελληνική σημαία! Η Αννα Κορακάκη δηλώνει πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή: «Εϊναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα ... Περισσότερα
To άρθρο Κορακάκη – Πετρούνιας: «Θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ολυμπιακοί Αγώνες: Πανέτοιμοι Κορακάκη, Πετρούνιας – «Θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη, θα δώσουμε την καλύτερη εικόνα»
Ολυμπιακοί Αγώνες: Πανέτοιμοι για μία από τις κορυφαίες στιγμές της αθλητικής τους καριέρας είναι οι Ολυμπιονίκες Αννα Κορακάκη και Λευτέρης Πετρούνιας που θα μπουν πρώτοι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο στην Τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2021 την Παρασκευή κρατώντας την ελληνική σημαία. Η Αννα Κορακάκη δηλώνει πανέτοιμη για τη...
The post Ολυμπιακοί Αγώνες: Πανέτοιμοι Κορακάκη, Πετρούνιας – «Θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη, θα δώσουμε την καλύτερη εικόνα» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚορακάκη και Πετρούνιας έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη»
Η Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη δηλώνει πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή: «Εϊναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την απόφαση της να γίνω Σημαιοφόρος και είμαι χαρούμενη που θα έχω δίπλα μου έναν αθλητή όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας. Θέλουμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚορακάκη – Πετρούνιας: “Θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη”
Έπειτα από απόφαση της ΔΟΕ ο κανονισμός για την παρέλαση των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες άλλαξε και πλέον κάθε χώρα θα έχει δύο και όχι έναν σημαιοφόρο.
Το άρθρο Κορακάκη – Πετρούνιας: “Θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΚορακάκη - Πετρούνιας: «Θα σηκώσουμε ψηλά την ελληνική σημαία»
Έτοιμοι δήλωσαν οι Άννα Κορακάκη και Λευτέρης Πετρούνιας για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.
Διαβάστε το στο fosonline.grΚορακάκη, Πετρούνιας: «Θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη»
Κορακάκη, Πετρούνιας: «Θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη»
22/07/2021
Η Άννα Κορακάκη και ο Λευτέρης Πετρούνιας θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδος στην αυριανή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και περιμένουν με αγωνία την είσοδο της αποστολής στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο.
Η Αννα Κορακάκη δηλώνει πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή: «Είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την απόφαση της να γίνω Σημαιοφόρος και είμαι χαρούμενη που θα έχω δίπλα μου έναν αθλητή όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας. Θέλουμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα και οφείλουμε να το κάνουμε και νομίζω ότι με
Διαβάστε το στο filathlos.grΚορακάκη – Πετρούνιας: «Θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη»
Η Αννα Κορακάκη δηλώνει πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή: «Είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω...
The post Κορακάκη – Πετρούνιας: «Θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη» appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr