Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το άγνωστο περιστατικό με τον Ανδρέα Παπανδρέου – «Είμαι το 99%, δεν μπορώ να βγω μαζί σας»
09:38 - 23/07/2021
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από κοντά μας σαν σήμερα, την Τρίτη 23 Ιουλίου 1996. Από τότε μπορεί να πέρασαν 25 […]
The post Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το άγνωστο περιστατικό με τον Ανδρέα Παπανδρέου – «Είμαι το 99%, δεν μπορώ να βγω μαζί σας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη απέρριψε πρόταση του Ανδρέα Παπανδρέου – «Δυστυχώς για εσάς είμαι το 99%»
Ένα ιδιαίτερο περιστατικό ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και στον Ανδρέα Παπανδρέου αποκάλυψε ο ανιψιός της μεγάλης μας ηθοποιού, αναπληρωτής Διοικητής στο Ασκληπιείο της Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, στο debater.gr και τον Λάζο Μαντικό. Με αφορμή των 25 χρόνων από τον θάνατο της μεγάλης star, ο ίδιος είπε για το συγκεκριμένο άγνωστο περιστατικό: “1993 χαρακτηριστικά θυμάμαι ήμουν ... Περισσότερα
To άρθρο Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη απέρριψε πρόταση του Ανδρέα Παπανδρέου – «Δυστυχώς για εσάς είμαι το 99%» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αλίκη Βουγιουκλάκη: H άγνωστη ιστορία με τον Ανδρέα Παπανδρέου
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από κοντά μας σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια όμως η ζωή της εξακολουθεί να προκαλεί το ενδιαφέρον των θαυμαστών της
Διαβάστε το στο Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το άγνωστο περιστατικό με τον Ανδρέα Παπανδρέου – «Είμαι το 99%, δεν μπορώ να βγω μαζί σας»
Ένα άγνωστο συμβάν ανάμεσά τους
Διαβάστε το στο thebest.grΑλίκη Βουγιουκλάκη: H άγνωστη συνάντηση με τον Ανδρέα Παπανδρέου – «Είμαι το 99%, δεν μπορώ να βγω μαζί σας»
Ο ανιψιός της μεγάλης μας ηθοποιού, αναπληρωτής Διοικητής στο Ασκληπιείο της Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, μίλησε στο debater.gr και τον Λάζο Μαντικό και αποκάλυψε την άγνωστη συνάντηση της ηθοποιού με τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1993. «1993 χαρακτηριστικά θυμάμαι ήμουν παιδί του γυμνασίου τότε. Ήταν παραμονές των εκλογών της 10ης Οκτωβρίου του 1993 όπου είχε ανεβεί η […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλίκη Βουγιουκλάκη: Το άγνωστο περιστατικό με Ανδρέα Παπανδρέου – «Είμαι το 99%, αυτό που ζητάτε δεν μπορώ να το κάνω»
“Αξιότιμε κύριε πρόεδρε αυτό που μου ζητάτε δεν μπορώ να το κάνω”, είπε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Ανδρέα Παπανδρέου. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από κοντά μας σαν σήμερα, την Τρίτη 23 Ιουλίου 1996. Από τότε μπορεί να πέρασαν 25 χρόνια, όμως η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει καταφέρει κάτι μοναδικό, να παραμένει στην πρώτη γραμμή της lifestyle […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το άγνωστο περιστατικό με Ανδρέα Παπανδρέου – «Είμαι το 99%, αυτό που ζητάτε δεν μπορώ να το κάνω».
Διαβάστε το στο fimes.grΑλίκη Βουγιουκλάκη: Το άγνωστο περιστατικό με τον Ανδρέα Παπανδρέου – «Είμαι το 99%, δεν μπορώ να βγω μαζί σας»
“Αξιότιμε κύριε πρόεδρε αυτό που μου ζητάτε δεν μπορώ να το κάνω”, είπε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Ανδρέα Παπανδρέου. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από κοντά μας σαν σήμερα, την Τρίτη 23 Ιουλίου 1996. Από τότε μπορεί να πέρασαν 25 χρόνια, όμως η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει καταφέρει κάτι μοναδικό, να παραμένει στην πρώτη γραμμή της lifestyle […]
Διαβάστε το στο irafina.gr