Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς θα γινόταν 70 ετών και ο γιος του εξομολογείται: Ο μπαμπάς μου ήταν απογοητευμένος
10:46 - 23/07/2021
Η αυτοκτονία του ταλαντούχου ηθοποιού Ρόμπιν Ουίλιαμς στις 11 Αυγούστου 2014 είχε σοκάρει τον πλανήτη. Βραβευμένος με Όσκαρ ήταν το ίδιο χαρισματικός σε κωμικούς, αλλά και δραματικούς ρόλους. Ο γιος του Ρόμπιν Ουίλιαμς, Ζακ μίλησε την ημέρα που ο κωμικός θα γιόρταζε τα 70α γενέθλια του στον Μαξ Λουγκαβέρε στο podcast «The Genius Life», για την «απογοήτευση» και την ταλαιπωρία του πατέρα του πριν από το θάνατό του. Η έρευνα που έγινε μετά τον θάνατό του έδειξε πως ο Ουίλιαμς έπασχε από άνοια, η οποία δεν είχε διαγνωστεί μέχρι τον θάνατό του. «Αυτά που περνούσε δεν ταίριαζαν με αυτά που έχουν οι ασθενείς με την νόσο του Πάρκινσον», είπε ο γιος του και συνέχισε: «Νομίζω ότι ήταν δύσκολο γι &
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζακ Ουίλιαμς για τον πατέρα του, Ρόμπιν: Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ αμήχανος και απογοητευμένος
Ένας από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Ρόμπιν Ουίλιαμς έδωσε τέλος στη ζωή του στις 11 Αυγούστου του 2014. Βραβευμένος με Όσκαρ...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ζακ Ουίλιαμς για τον πατέρα του, Ρόμπιν: Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ αμήχανος και απογοητευμένος
Διαβάστε το στο spoilers